Vedení ústeckého hokejového klubu připravilo další akci společně s vedením Ústecké zoologické zahrady. Každý, kdo v týdnu od 22. do 29. listopadu navštíví ZOO obdrží jako dárek vstupenku na domácí utkání Ústeckých Lvů s Třebíčí, které se hraje 30. listopadu. „Týden Ústeckých Lvů je také vlastně pozvánkou na kulturní akci Večer pro ústecké lvy, který bude 28. listopadu v Severočeském divadle opery a baletu v našem městě. Navíc pokud navštíví ZOO např. celá rodina, mohou pak všichni také zdarma na hokej, protože obdrží vstupenky na středeční domácí zápas s Třebíčí, “ řekl k připravované události marketingový asistent klubu Přemysl Zeman.
Návštěvníci domácích utkání jistě vzpomenou, že na domácí bitvy s Chomutovem a Jindřichovým Hradcem obdrželo prvních 200 majitelů vstupenky také volnou vstupenku do ZOO. Další pak mohli po předložení vstupenky z uvedených utkání uplatnit 50% slevu. „Návštěvnost se po těchto zápasech v ZOO zajímavě zvedla a proto jsme se dohodli, že využijeme tuto akci i na naše domácí utkání. Navíc hrajeme se soupeřem, který není pro ústeckého diváka tolik atraktivní jako např. Chomutov nebo Jihlava. My však chceme zaplněnou Lví arénu na každé utkání a proto jsme se rozhodli pro tuto variantu podpory návštěvnosti. Hokej hrajeme pro lidi a přeci i hráči podávají lepší výkony před zaplněným hledištěm než před prázdnými tribunami,“ doplnil Zeman.

Nyní se tak situace obrací a volnou vstupenku na hokejovou podívanou může získat každý, kdo navštíví ve vybraném týdnu Ústeckou zoologickou zahradu. „Věřím, že této atraktivní volby využije co nejvíce lidí nejen z Ústí nad Labem a přijdou nás podpořit v domácím zápase," láká k návštěvě Zeman.

Majitelé permanentních vstupenek nepřicházejí zkrátka. Mají totiž do 31. května 2006 po předložení permanentky vstup do ZOO za poloviční cenu vstupenky.

Přijďte se podívat na Leona & Ronju! Po 14 let trvající přestávce se do ústecké zoologické zahrady vrátili koncem září králové zvířat – lvi. Pár lvů konžských, který oslavil roční narozeniny 7. září 2005, pochází ze ZOO Halle. Samec Leon a samice Ronja dorazili do Ústí nad Labem v úterý 20. září 2005. Po krátké aklimatizaci byli v sobotu 24. září 2005 za účasti Ústeckých Lvů slavnostně představeni veřejnosti. Nyní máte možnost poznat lvi a získat vstupenku zdarma na zápas jejich hokejových kolegů!

Týden Ústeckých Lvů startuje v úterý 22. a končí v úterý 29. listopadu.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Hráčky HC Slovan Ústí nad Labem Veronika Hujová a Veronika Ortová, získaly nominaci na jednodenní výběrový a rozvojový kemp Future Olympians (U19). Tato akce se uskuteční 21. března v ICE Aréně Kateřinky v Praze. Děkujeme holkám za reprezentaci klubu.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže