Ú s t í n/L. - Ústečtí hokejisté dokázali přerušit sérii devíti porážek v řadě, když doma porazili Prostějov 4:1. Velkou zásluhu na tom měl i Ondřej Bláha, který si připsal vyrovnávací gól a také asistenci. Jak zhodnotil utkání a svojí branku?

Dnes jste dokázali zvítězit, jak byste popsal dnešní utkání?
Já si myslím, že to bylo týmově odmakané. Před zápasem jsme si řekli, že už konečně potřebujeme vyhrát, že potřebuje nějaký body, abychom se dostali trošku do klidu. Myslím si, že to byla týmová práce a zaslouženě jsme vyhráli.

Dokázal jste vstřelit gól, jak byste ho popsal?
Tak já jsem dostal nahrávku na modrou a jenom jsem čekal aby nebyl ofsajd. Jel jsem jeden do tří a zkusil jsem vystřelit na první tyč a naštěstí to tam propadlo.

Poté jste si dokázal připsat asistenci na gól Jiřího Severy, přiblížil byste nám tuto situaci?
Tam to výborně vybojoval Pavel Kordule a ke mně se to jenom odrazilo a já jsem viděl, že jedeme se Sevim 2 na 1, tak jsem jenom čekal co ten bek udělá. Naštěstí se položil a se štěstím to tam trochu prošlo ta nahrávka a Sevimu to parádně sedlo.

Teď jste se vrátil po více než dvoutýdenní pauze, nevyšel jste ze zápasového tempa?
Tak já jsem byl teď dva týdny nemocný, takže jsem se do toho dostával na tréninku, takže to pro mě bylo takové těžší, ale myslím si, že jsem se do toho dostal a cítil jsem se docela dobře.

Liší se nějak vaše předzápasová příprava proti týmům, které hrají o play off?
Příprava je pořád stejná. Každý tým je stejný, tato liga má úroveň a s každým se dá vyhrát ale taky i prohrát.

Ve středu přivítáte Frýdek Místek, co je ještě potřeba zlepšit oproti dnešnímu utkání?
Já si myslím, že dnes to bylo opravdu výborně odmakané, že tam nebyly nějaké velké chyby. Možná by to chtělo se tlačit ještě víc do brány. Já bych fakt zůstal u stejné taktiky jako dnes, protože jsme na ně fakt vlétli a bylo to výborný.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže