Premiérové vítězství v sezóně může slavit družina kolem trenérů Kolka a Merty. Dorostenci předvedli bojovný výkon a po utkání pak mohli zaslouženě sklízet ovoce své snahy. Ačkoliv po úvodním dějství to se Lvíčaty příliš růžově nevypadalo - Slezané se poměrně snadno dostali do vedení 3:1. Ústecké naděje však ve zbytku střetnutí přeply na vyšší rychlostní stupeň a výsledkem jejich nadšeného počínání na ledě byla cenná výhra 5:3.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Hráčky HC Slovan Ústí nad Labem Veronika Hujová a Veronika Ortová, získaly nominaci na jednodenní výběrový a rozvojový kemp Future Olympians (U19). Tato akce se uskuteční 21. března v ICE Aréně Kateřinky v Praze. Děkujeme holkám za reprezentaci klubu.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže