Ú s t í n/L. - Pro všechny účastníky plavby Se Starou mysliveckou lodí za Slovanem, která se koná v sobotu 5. prosince, přinášíme souhrn podstatných informací k celé akci. Čtěte pečlivě a pozornost věnujte i plavebnímu řádu, který bude na lodi platit.

Sraz je v sobotu 5. prosince ve 12:30 v prostoru tzv. zanádraží, kam se dostanete průchodem skrz hlavní vlakové nádraží. Buďte prosím přesní!

Jelikož město Ústí nad Labem odstranilo přístavní molo u ulice Přístavní a odmítá jej pro potřeby plavby vrátit zpět, vydáme se poté od nádraží autobusem do Západního přístavu u kamenolomu za Mariánskou skálou. Zde budeme kontrolovat jízdenky a zahájíme samotnou plavbu. Jízdenky si nezapomeňte, bez platné nebudete vpuštěni na palubu.

Ze Západního přístavu se již lodí vydáme směrem do Litoměřic, kam bychom měli dorazit přibližně hodinu před zápasem, tedy v 16:00. Na palubě se bude prodávat občerstvení v podobě guláše, párků, bramboráků a dalších drobností, k dispozici bude i čepované pivo Březňák 12 a točená malinovka. Na zahřátí bude zdarma uvítací panák Staré myslivecké od našeho laskavého sponzora - společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries a.s., díky které jsme mohli srazit cenu za plavbu na akceptovatelnou úroveň. V ceně plavby je i vstupenka na hokej, kterou dostanete na palubě.

Neprodleně po skončení zápasu a děkovačce se hromadně vrátíme ke zpáteční plavbě. Jízdenky si ponechte pro druhou kontrolu při nástupu v Litoměřicích. Plavbu zakončíme přibližně ve 23:00 nad ústeckými zdymadly pod hradem Střekov, odkud nás autobus odveze do centra města.

Případné dotazy směřujte na mailovou adresu dotazy.lodinaslovan@email.cz.

    Řád plavby Se Starou mysliveckou za Slovanem do Litoměřic

  • Vstupem na palubu lodi Porta Bohemica se zavazujete dodržovat následující pravidla:

    - neničit žádným způsobem zařízení lodi, neznečišťovat ji,

    - nekouřit ve vnitřních prostorách lodi, vhodná místa pro kuřáky budou na venkovních palubách vpředu i na zádi lodi,

    - nevhazovat žádné předměty do řeky,

    - nekonzumovat vlastní alkoholické nápoje,

    - nepodávat alkohol nezletilým osobám,

    - všeobecně dbát pokynů pořadatelů i provozovatelů lodi.

    Mějte, prosím, na paměti, že se jedná o vskutku speciální akci, o které budou referovat média. Cílem je dobře se pobavit a představit Slovan v pozitivním světle. Pokud někdo poruší pravidla, bude z lodi vysazen na nejbližším přístavišti. Totéž hrozí i osobám silně podnapilým a obtěžujícím ostatní cestující.

    Jelikož se akce koná ve spolupráci s litoměřickým hokejovým klubem, který nám laskavě vyšel vstříc poskytnutím lístků na zápas, dodržujme i platná pravidla v Kalich aréně a obecné normy slušnosti. Zejména:

    - přísně zakazujeme použití jakékoliv pyrotechniky na stadionu (v případě porušení nebude provinilec vpuštěn na loď a ani na žádnou budoucí akci pořádanou fanklubem Lion Patriots,

    - to samé platí pro ty, kteří by chtěli provokovat slovní či fyzické potyčky s ochrankou či domácími fanoušky,

    - samozřejmostí je přísný zákaz vhazování čehokoliv na ledovou plochu,

    - fandíme slušně a s grácií tak, jak to umíme!

Stará myslivecká
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže