Ústí n/L. - Startuje další letní soutěž, při které mohou fanoušci ukázat své schopnosti a zároveň podpořit Ústecké Lvy. Soutěžíme v návrhu designu brankářské masky Michaela Petráska, strážce branky Slovanu. Své grafické návrhy mohou fanoušci zasílat v elektronické podobě nebo poštou. Vítězný návrh se dočká realizace a Michael Petrásek v něm odchytá hokejovou sezónu 2013/14. A co dostane autor vítězného návrhu? Více se dozvíte v tomto článku.

Navrhni masku Michaela Petráska!

Ústecký hokejový klub připravil pro své fanoušky soutěž, která je tentokrát zaměřena na jejich výtvarnické schopnosti. Klub vyzývá touto soutěží všechny fanoušky, kteří chtějí navrhnout desing brankářské masky Michaela Petráska. „Spousta našich fanoušků si vytváří vlastní náměty klubových vlajek, suvenýrů nebo transparentů. Teď mají možnost navrhnout design masky, se kterou Michael Petrásek odchytá následující sezónu,“ řekl k druhému ročníku soutěže marketingový manažer Lvů Přemysl Zeman.

Ceny pro vítěze: permice, dres a večeře s Michaelem Petráskem

Na návrhy fanoušků se těší i sám Michael Petrásek. „Sledoval jsem, jaké parádní návrhy zaslali fanoušci před dvěma roky Pavlu Francouzovi. Už se nemůžu dočkat, až uvidím, co navrhnou mně,“ těší se nedočkavě na návrhy masky odchovanec Lvů. Sám brankář Michael Petrásek vybere tedy vítězný návrh, který ponese jeho maska. A co čeká na autora vybraného motivu?

Permanentní vstupenka na sezónu 2013/14

Dres s vlastním jménem a číslem

Společná večeře s Michaelem Petráskem

Termín soutěže:

Soutěž startuje ve čtvrtek 2. 5. 2013 a poběží až do pátku 31. 5. 2013. Fanoušci své náměty mohou zasílat elektronicky nebo poštou. Úplný přehled pravidel naleznete na konci tohoto článku.

Pravidla soutěže:

Kdo se může zapojit:

Své návrhy může posílat opravdu každý. Nezáleží na technickém provedení návrhu, důležitá je nápaditost, vtip a originalita.

Jak se zapojit do soutěže:

Své návrhy můžete posílat do 31. 5. 2013 na e-mail maska@hcusti.cz nebo také poštou na adresu klubu (HC Slovan Ústí a.s., Masarykova 232, 400 01 Ústí nad Labem, heslo: MASKA. Nezapomeňte připojit i Vaše kontaktní údaje pro eventuální výhru.

Jak má návrh vypadat:

Vše je na Vaší kreativitě. Nezapomeňte ale, že klubovými barvami jsou žlutá, modrá a bílá. Samotný gólman si jen přeje, aby na masce byla jeho přezdívka Pety a také číslo 48, které nosí na dresu.

V jakém formátu mohu posílat své návrhy:

Své návrhy můžete zasílat v jakémkoli formátu, který je běžně zobrazitelný na PC. Pokuste se rovněž dodržet rozumnou velikost zaslaného souboru (do cca 1 MB). Pro Vaše návrhy můžete použít šablonu (umístěna pod pravidly). V případě, že návrh budeme zpracovávat ručně, ideálně na čtvrtku.

Kolik mohu zaslat návrhů:

Můžete zaslat libovolný počet návrhů, Vaše šance na výhru se tak zvyšuje.

Co mohu vyhrát:

Váš návrh bude v průběhu července zpracován na novou masku Michaela Petráska, který ji bude nosit po celý následující prvoligový ročník. Vítěz se může těšit na permanentku, dres i na večeři s tímto brankářem.

Kde mohu vidět ostatní návrhy:

Průběžně budeme došlé návrhy zveřejňovat ve fotogalerii na tomto webu.

Kdy dojde k předání výhry:

Výherce bude o svém vítězství bezprostředně po výběru nejlepšího návrhu informován. K předání výhry dojde během některého z úvodních domácích zápasů ročníku 2013/2014.

Šablona masky zde ke stažení.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže