Ústí nad Labem - Jednadvacetiletá útočná síla Jihočechů jménem Pavel Sedláček dokázala letos za dvacet šest zápasů ve žlutomodrém dresu s číslem deset na zádech nastřádat pět kanadských bodů za jeden gól a čtyři asistence. Jak sám forvard Písku přiznal, ocenil by, kdyby v probíhající sezóně oblékl dres Plzně a zahrál si tak Tipsport extraligu.

V páteční předehrávce 34. kola I. hokejové ligy ČR podlehli písečtí hokejisté ve Zlatopramen Areně Ústeckým Lvům v poměru 0:10. „Bylo to strašné utkání, na které musíme rychle zapomenout. Byli jsme nedisciplinovaní, soupeř nás doslova přejel. Přijeli jsme původně do Ústí nad Labem hodně bránit, protože jsme věděli, že Slovan je silný v útoku. Klíčový moment zápasu nastal v úvodu střetnutí, kdy jsme neproměnili dvojnásobnou přesilovou hru. Utkání jsme si prohráli sami,“ litoval bezprostředně po skončení duelu ztráty tří bodů Pavel Sedláček.

„Po pátečním zápase jsme měli dostat volno, ale za obdržený debakl budeme muset trénovat. Naše ambice v letošním ročníku je udržet v Písku první hokejovou ligu. Jdeme od zápasu k zápasu. Nemluvíme zatím o tom, zda se musíme v tabulce posunout na dvanáctou pozici nebo se spokojíme s tím, že budeme muset prvoligovou příslušnost uhájit v baráži. Na to zbývá ještě dost času,“ nechal se slyšet někdejší mládežnický reprezentant České republiky.

„Nyní hostíme doma Olomouc, poté zajíždíme do Mladé Boleslavi. Bude se jednat o těžká utkání proti celkům z vrchních pater tabulky. Pokud chceme pomýšlet na úspěch, hru musíme zjednodušit a začít odzadu,“ předesílá jednadvacetiletý útočník Jihočechů, jehož hráčská práva náleží extraligové Plzni.

„Mým osobním cílem této sezóny je zahrát si extraligu za Plzeň, kde občas trénuji. V Písku jsem na hostování a absolvuji zde většinu tréninků,“ uzavřel osmnáctý nejproduktivnější hokejista Píseckých.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže