Ú s t í n/L. - Jelikož nás čeká okurková sezóna, připravili jsme si s Brunem pro Vás, tipující, zkrácení dlouhých chvil. Jak jistě víte, brzy startuje mistrovství světa 2012 v ledním hokeji. A my se rozhodli, že si uděláme nadstavbu Brunovy tipovačky. Startujeme 2.5. ve 12:00!

V čem bude nadstavba spočívat?

Abysme nevyšli ze cviku, případně kvůli nalákaní nově tipujících, budeme soutěžit s mistrovstvím světa 2012. Zprvu budeme tipovat jednotlivé skupiny, později osmifinále, čtvrtfinále, semifinále, finále a zápas o bronzovou a "bramborovou" medaili. Prostě všechny vypsané zápasy.

Jaká jsou pravidla této soutěže?

Po vyplnění osobních údajů (jméno, příjmení, adresa bydliště, datum narození, e-mail, telefonní číslo a heslo pro každý další vstup) je soutěžící registrován a od této chvíle může tipovat konečné výsledky vypsaných zápasů mistrovství světa 2012 v ledním hokeji. Registrovaní tipující tuto proceduru již dělat nemusí.
Tipy lze v průběhu soutěže upravovat, možnost úprav končí začátkem daného zápasu.

Co se bude tipovat?

Tipuje se pouze přesný výsledek. Z důvodu možného nastoupení nových hráčů, či naopak nenastoupení hráčů do zápasu, se nebude tipovat střelec vítězného gólu. Předejdeme tak nejasnostem a dohadům.

... a o co se bude tipovat?

Vyhrává celkem 5 tipujících s největším počtem bodů. A proč zrovna pět? Důvod je jediný. Nadcházející ročník Brunovy tipovačky je již pátý, a tímto vás také chceme na to pomalu připravit. Číslo 5 bude opravdu skoro všude. Ale zpět k aktuální soutěži. 3 tipující, jež získají největší počet bodů, vyhrávají permanentku na zápasy Ústeckých Lvů v sezóně 2012/2013. Další 2 tipující s největším počtem bodů získají poukaz (na 2 lístky) na libovolný zápas Lvů v nadcházející sezóně.

Přejeme všem tipujícím šťastné tipy a držme palce domácím, držme palce Českému národnímu týmu!

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže