Ú s t í n/L. - Tak, jako zasedá APK, nebo vedení našeho klubu, tak zasedá i ústecká fanouškovská základna – občanské sdružení Lion Patriots. Na své schůzi zhodnotili uplynulou sezonu, připravovali se na tu novou a navíc si volili své vedení pro nadcházející rok.

V sobotu 4. června 2011 proběhla další z mnoha schůzí Lion Patriots. Přítomno bylo mnoho členů, vedení sdružení a také se dostavil i Přemysl Zeman, marketingový manažer klubu. Úvodního slova se ujal Tepličák, předseda sdružení.

Ve své promluvě zhodnotil sezonu velmi pozitivně, zalitoval si nad nevyhranou baráží, ale i přes to vše zhodnotil kladně. Pozastavil se nad menším počtem výjezdů a choreí, za jejichž menší počet mohly finance. Přece jen se vše všude zdražuje a tak se muselo trochu šetřit.

Následně se ujal slova marketingový manažer Přemysl Zeman. Ten poděkoval za celoroční práci celého Lion Patriots, a obecně pochválil ústecké fanoušky za famózní návštěvnost v baráži, která byla oproti Boleslavským několikanásobně větší. I přes to musel stejně jako zbytek vedení klubu ohodnotit sezonu jako neúspěšnou – cílem byla extraliga.

Dále přislíbil i další finanční podporu sdružení ze strany samotného klubu. Zeman se dotkl také dlouho řešeného problému, kterým je odstranění sedaček z prostorů kotle, aby bylo více místa na stání. Stadion ale patří městu, a tak klub musí respektovat rozhodnutí majitele. Proto se vedení Slovanu chystá na jednání s představiteli města, kde se pokusí tento problém vyřešit

Po několika dalších bodech programu následovaly volby do vedení sdružení. Do pozice předsedy sdružení byl (možná pro některé překvapivě) zvolen Miky, jako jeho zástupci Tepličák a Despy. Pro ty, které tato informace překvapila podal Tepličák vysvětlení.

Jak již inzeroval na jedné internetové sociální síti, ústecký nejvyšší kotelník utlumuje své působení u Lion Patriots a ve vedení kotle. Po dlouhých letech, co se tomu plně věnoval, se rozhodl, že předá megafon někomu jinému, a proto i vedení samotného sdružení předal Mikymu. Z tohoto důvodu bude v příští sezóně i výjezdy organizovat Miky. Tepličáka však i nadále budete v kotli vídat, hokeji zůstává věrný, jen díky zaměstnání mu už nemůže věnovat tolik času a energie.

Celou schůzi zakončilo vyhlášení o nejlepšího výjezďáka, kterým se stal Víťa a následná rozlučka s bývalým předsedou sdružením.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže