Ú s t í n/L. - Již moc dlouho času nezbývá a Lví aréna bude svědkem čtvrtfinálových bitev Ústeckých Lvů s Duklou Jihlava. Na fanoušky kromě atraktivního hokeje budou čekat tradiční soutěže o přestávkách. Ale pozor, i během utkání budeme soutěžit! Můžete vyhrát plazmový televizor LG od partnera Ústeckých Lvů, C-KLIMA Praha, s.r.o. A jak můžete tento plazmový televizor vyhrát? Stačí, když se zapojíte do soutěže Plazma se valí do Ústí!

Hlasování

HLASOVAT MŮŽETE ZDE.

Tancuj, fandi, prostě pobav ostatní! A vyhraješ plazmový televizor LG!

Během utkání se objeví na multimediální obrazovce speciální video spot s rockovou hudbou. Kamera si najde fanouška, který bude fandit, tancovat, nebo bude pomalován klubovými barvami. Jeho úkolem bude v krátké době pořádně rozhýbat své tělo a pobavit Lví arénu.

Takto se objeví na obrazovce celkem šest fanoušků během zápasu.

Soutěž Plazma se valí do Ústí bude probíhat každé domácí utkání v play off. Šest soutěžících, jejichž snažení zaznamená během každého zápasu kamera, se objeví také na oficiálních webových stránkách Ústeckých Lvů formou videozáznamu. Z každého utkání vyberete prostřednictvím hlasování vítěze. Každý vítěz z jednotlivého utkání získá dres a poukaz na permanentku na další hokejovou sezonu 2007/08!


Vzduchotechnická řešení průmyslových a administrativních staveb, business center, zdravotnických zařízení a sportovních a zábavních arealů - vše od projektu po servis. C-KLIMA - vzdušné zámky na klíč

Vítěz z každého kola postupuje do finále, které začne po posledním domácím utkání play off.Celkový vítěz bude ten, kdo získá nejvíce hlasů v internetovém hlasování od fanoušků.

Vítězi bude předán plazmový TV za účasti zástupce partnera C-KLIMA Praha, s.r.o. !!!

Partnerem soutěže je C-KLIMA Praha, s.r.o.

Luxusní ultratenká plazmová televize s úhlopříčkou 106 cm a unikátním poměrem kontrastu 10000:1 i jasu 1500 cd/m2 Vám zajistí nádherně ostrý a jasný obraz ve vynikajícím rozlišení 852x480 bodů. Televize má širokoúhlý formát 16:9 a umožňuje tak sledování většiny DVD filmů na celé obrazovce bez pruhů, zkreslení nebo deformace. Disponuje technologiemi jako je například Clear Filter, obraz v obraze (PIP), obraz na obraze (PAP) nebo technologie ARC, která přizpůsobuje poměr stran obrazu. Navíc je vybavena teletextem s pamětí na 1500 stran a stereo reproduktory o výkonu 2 x 10 W s podporou efektu Surround MAX a ekvalizérem.

Televizor již nemá na čelní straně sklo, které zadržovalo teplo uvnitř přístroje a snižovalo ostrost obrazu. Díky tomu je obraz neuvěřitelně ostrý a televizor není vybaven ventilátory, které zvyšují celkový hluk zařízení. Podpora HDTV technologie Vám umožní sledovat DVD filmy v kvalitním rozlišení (až 1080i).

K televizoru můžete připojit například digitální fotoaparát či videokameru, DVD rekordéry a přehrávače nebo počítač. Samozřejmostí jsou dva SCART konektory, HDMI, S-video vstup, komponentní video vstup a VGA D-Sub konektor pro připojení počítače. Pro maximální pohodlí lze všechny funkce ovládat přiloženým infračerveným dálkovým ovladačem. Televizor je dodáván ve stříbrno-černém provedení.

Parametry a specifikace:

Obrazovka:
Typ: Plazma
Úhlopříčka: 42" (106 cm)
Formát: 16:9
Rozlišení: 852 x 480 bodů
Rozměr díspleje: 922 x 520 mm
Jas: 1500 cd/m2
Kontrast: 10000:1

Zvuk:
Vestavěné stereo reproduktory
Výkon: 2x 10 W
Technologie Surround MAX
Ekvalizér

Ostatní funkce:
Automatická konfigurace
Dětský zámek
Časovač
Technologie Clear Filter
Technologie ARC (korekce poměru stran)
Obraz v obraze (PIP)
Obraz na obraze (PAP)

Rozhraní:
2x SCART vstup/výstup
1x S-video vstup
2x Komponentní video vstup
1x VGA D-Sub
1x HDMI

Spotřeba:
370 W

Rozměry:
1129 x 749 x 380 mm (s podstavcem)

Hmotnost:
30 kg

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže