Fanoušci pozor, dražba retro dresů z poslední sezóny začíná! Nyní máte možnost získat originální dres, ve kterém Ústečtí Lvi nastupovali proti regionálním rivalům z Kadaně a Chomutova. Výtěžek z této aukce navíc poputuje na ústecké lvy v ZOO v Krásném Březně.

Ve žlutomodré sadě dresů, která byla spjata k výročí 60. let od vzniku hokejového klubu v krajské metropoli, Ústečtí Lvi nepoznali chuť porážky. Peníze, získané dražbou historických dresů, věnuje vedení klubu Zoologické zahradě v Ústí nad Labem - Krásném Březně. Prostředky budou využity pro lvíčata Leona a Ronju. Více nám k tomuto projektu prozradil marketingový asistent Ústeckých Lvů Přemysl Zeman:"Chceme touto formou přispět na dobrou věc. Lvi se vrátili v loňském roce do ústecké ZOO po delší době a my jsme rádi, že jsme mohli být u toho. Stát se patronem těchto šelem je pro nás poctou a příjemnou povinností zároveň".

Na budoucí majitele těchto dresů čeká také speciální dárek."Připravili jsme pro vítěze speciální klíčenky a každý dostane volné dvě vstupenky do ZOO. Navíc čeká na majitele dresu ještě jedno překvapení," dodal Zeman.

"Velmi si vážíme spolupráce s našimi sportovními partnery, mezi které logicky patří především HC Slovan Ústečtí Lvi. Společně připravujeme řadu akcí a v tomto trendu samozřejmě budeme pokračovat. Děkujeme našim hokejistům a jejich fanouškům za tuto novou aktivitu a moc jim přejeme, aby překonali veškerá nerozumná rozhodnutí a nám všem umožnili ochutnat atmosféru nejvyšší soutěže," uvedl Roman Nešetřil z oddělení progace ústecké ZOO.

Aukce dresů začíná v pátek 5. května 2006. Vyvolávací cena dresu je 799,-Kč.

Pravidla aukce si můžete přečíst zde, do aukce pak vstupte zde.

Lvi v ústecké zoologické zahradě

Po 14 let trvající přestávce v chovu se do ústecké zoologické zahrady vrátili koncem září 2005 králové zvířat - lvi. Pár lvů konžských, který oslavil roční narozeniny 7. 9. 2005, pochází ze ZOO Halle. Samec Leon a samice Ronja dorazili do Ústí nad Labem v úterý 20. 9. 2005. Po krátké aklimatizaci byli v sobotu 24. 9. 2005 slavnostně představeni veřejnosti. V ústecké zoologické zahradě nalezli zrekonstruovaný výběh, který před lety patřil jejich lvím předchůdcům a reprezentativní vnitřní expozici.

Vyvolávací cena dresu je 799,- Kč.Výtěžek z aukce bude slavnostně předán na společné akci HC Slovan Ústečtí Lvi a ZOO Ústí nad Labem. Získejte tedy originální dres a přispějte zároveň na ústecké lvy v ZOO!

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže