Ú s t í n/L. - Další posila! Smlouvu uzavřel klub s teprve dvaadvacetiletým útočníkem Alešem Furchem. Odchovanec Slavie hrál také za Jindřichův Hradec, Klatovy či Kobru Praha. Objevil se také v juniorské reprezentaci.

Jak se těšíte na angažmá ve Slovanu?
Nabídka od vedení Slovanu se mi velice líbila a já ji s radostí přijal. Moc se těším, až nastoupím ve žlutomodrých barvách. Jeden z důvodu byl i to, že jsem chtěl zkusit nové hokejové prostředí a udělat změnu.

V Ústí se rodí nový tým, jak vidíte cíle Slovanu?
Přeji si, aby se týmu dařilo a uhráli jsme, co nejlepší umístění. Věřím, že pokud vytvoříme dobrou partu a budeme poctivě a kvalitně trénovat můžeme v soutěži překvapit.

Znáte někoho ze současného kádru Slovanu?
Mám radost, že vedení podepsalo Davida Valu, se kterým jsem hrál za Slavii. S ostatními hráči jsem se potkával na ledě, tudíž několik osobních soubojů máme za sebou (pozn. smích)

Jak se připravujete na novou sezónu?
Zatím se připravuji individuálně a už samozřejmě těším na nové spoluhráče a srandu v kabině.

Ve své kariéře jste oblékal i reprezentační dres, jaké jsou vaše hokejové cíle a sny?
Určité cíle a sny máme všichni hokejisté stejné. Dalším mým sportovním přáním je samozřejmě vidina extraligy a až poté si mohu plnit své další sny jako je třeba NHL.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže