Ú s t í n/L. - Mladší dorostenci odehráli v rámci 30. kola domácí utkání proti Kobře Praha. Za domácí tým nastoupil také Tomáš Holý, který si v utkání nepřipsal žádný kanadský bod. V mladším dorostu je prvním rokem, takže se teprve rozkoukává v této věkové kategorii. Hráče s číslem 10 jsme požádali o rozhovor.

Jak zápas hodnotíš?

Mohli jsme pomýšlet na výhru, ale vlastní chyby nás srazily. Neřekl bych, že jsme byli vyloženě horším týmem, jenže jsme někdy zbytečně chybovali.

Jakou roli hrálo to, že nenastoupila kompletní první formace?

Hrálo to velkou roli. Bez první formace se nehraje dobře. V tomto zápase to bylo vidět. Dávají mnoho branek. Právě góly nám chyběly. Do branky nenastoupil ani Robin Zvědělík. Kdyby chytal a hrála první formace, možná by to bylo jiné.

Příští sezónu budete hrát nejvyšší soutěž, co od toho očekáváš?

Bude to kvalitnější soutěž. Nastoupí proti nám lepší soupeři. Někteří hráči, kteří hráli letos, odejdou do staršího dorostu. Přijdou k nám kluci z osmé třídy. Budeme se muset sehrát, ale věřím, že nám to nebude dělat problémy.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže