Ú s t í n/L. - Ústečtí Lvi v hodinovém pořadu SPORTIME. Sledujte v pátek ráno v 7 hodin vysílání TV Lyra, kde se představí např. masér Ústeckých Lvů Vladimír Brož nebo také nejžhavější posila posledních dnů, Martin Štěpánek. A jací byli Ústečtí Lvi v měsíci listopadu? To se právě dozvíte v pátek 3. 12. v pořadu SPORTIME.

Ve 3. dílu pořadu SPORTIME, který je věnován Ústeckým Lvům, se ohlédneme za měsícem listopadem. Měsícem, který neobsahoval žádná zvláštní překvapení, jen jedno - první místo v tabulce. Byť jen chvilku, ale přece. A kdo bude hodnotit? V tomto měsíci obrazovka patří především hráčům. Uvidíte a uslyšíte bratry Kudrnovy a Adama Šaffera, vánoční dárek pro vás. Znáte je pouze v přilbě a ve výstroji, ale oni nejen dobře hrají, ale i dobře vypadají. Nenechte si ujít hodnocení jejich spoluhráčů – dozvíte se opravdu zajímavé informace.

Ani mládež by se neměla opomíjet. Jaký tedy chystá program na vánoční svátky? O tom v krátké reportáži s Lubošem Janderou.

Bez fanoušků by to nešlo, je to šestý hráč na ledě. Není ale bez zajímavosti, že největšími tahouny jsou ženy, fanynky. V krátké reportáži se dozvíte jejich hodnocení a opravdu, opravdu to není jen o pěkných chlapech, ale především jsou hodnoceny jejich výkony.

Přiznejme si, že tím nejdůležitějším mužem v klubu je psycholog, masér a vtipálek, tedy Vladimír Brož. A že to s těmi hráči nemá jednoduché o tom další reportáž. Příjemná a k zasmání.

Ani tentokrát nebude chybět host s velkým H. Martin Štěpánek, mistr světa z Petrohradu z roku 2000. A jak hodnotí zázemí klubu nejen po stránce sportovní, ale všeobecně? V pátečním SPORTIME se dozvíte podrobnosti.

Na závěr patří hodnocení generálního manažera. Bude opravdu velmi stručné, jasné a vystižné. Jaké by vlastně to hodnocení mělo být, když se daří, že?

Páteční SPORTIME v TV Lyra určitě splní vaše očekávání, dozvíte se spousty informací a možná díky vašim názorům ten další SPORTIME bude ještě zajímavější a dokonalejší. Moderátorem pořadu bude Ondřej Vodný.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže