Ú s t í n/L. - Plánujete účast v autoškole? Tak pro vás máme skvělou zprávu! Můžete mít celý kurz zdarma. Na Facebooku Ústeckých Lvů budeme soutěžit o největšího sympaťáka. Stačí nahrát na zeď našeho oficiálního profilu svou fotografii, napsat tam svůj e-mail a pak čekat, zda vás porota složená z hráčů a vedení Slovanu vybere. Poukaz na řidičský kurz věnovala autoškola All, která patří mezi nejoblíbenější nejen v Ústí nad Labem.

Řidičák zadarmo!

Chcete se stát řidičem? Nebo jen udělat radost někomu ze svých blízkých výherním poukazem? Neváhejte a zúčastněte se naší soutěže s autoškolou All. Můžete vyhrát poukaz na řidičské oprávnění skupiny A či B, podle vašeho vlastního výběru.

Jak soutěžit?

Pošlete nám svou fotografii a to emailem na info@hcusti.cz. a vyčkejte, zda se právě vy stanete šťastným vítězem! Výherce určí porota složená z: brankáře Ústeckých Lvů Pavla Francouze, útočníků Miroslava Třetiny a Miloslava Čermáka, marketingového manažera Přemysla Zemana a jeho kolegy Marka Cimorackého.

Termín a podmínky soutěže

Soutěž začíná v pondělí 19. března a fotografie můžete posílat do půlnoci z neděle 1. na pondělí 2. dubna. Poté bude vítěz kontaktován e-mailem.

Na fotografii musí být zřetelně vidět dres, nebo tričko, šála, vlajka, popřípadě jiný větší předmět s logem a v barvách HC Slovan Ústečtí Lvi.

Nepromeškejte tuto šanci a ukažte, že jste právě vy ten nejsympatičtější fanoušek Slovanu!

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže