Ú s t í n/L. - Na ústecké hokejisty čeká další zápas na ledě soupeře. Střetnou se s Havlíčkovým Brodem. Tento zápas slibuje zajímavou hokejovou podívanou, což ví i Rok Pajič. Slovinský reprezentant nám v den zápasu poskytl rozhovor, ve kterém hovoří o zápasech na kluzištích soupeře.

Poslední dva zápasy jste na ledě soupeře vyhráli. Vládne spokojenost?
Jo, jsme spokojeni.

Přistupujete jinak k zápasům doma a venku?

Malý rozdíl v tom je vždy. Chceme hrát podobně jako doma.

Dnes vás čeká Havlíčkův Brod, co od zápasu očekáváte?
To, co od každého zápasu. Bude to těžký zápas, ve kterém budeme chtít zase vyhrát. Havlíčkův Brod je kvalitní tým.

Sledujete výkony Chomutova?
Já osobně ani ne, protože zápasy jdou hodně rychle po sobě. Hraje se obden. Ono toho je docela dost. Musíme se připravovat na naše zápasy, takže není čas.

Liga je letos docela vyrovnaná, že…
Je vyrovnaná a je to jedině dobře. V lize není slabého soupeře, musíme hrát vždy na sto procent.

Ústí z 15 zápasů vyhrálo 12. To je dobrá bilance…
Chceme vyhrávat, to se nám celkem daří. Teď ty dva zápasy, co jsme prohráli, jsme mohli vybojovat body. Na druhou stranu jsme získali body v zápasech, kdy jsme je mohli klidně ztratit.

Ve středu derby s Chomutovem, těšíte se?
Těším se moc. Chomutov má výborný tým, stejně jako my. Tyto zápasy jsou vždy hodně kvalitní, jsou ve velkém tempu. Bývají zajímavé až do konce. Nejprve musíme odehrát dnešní zápas, pak se soustředit na derby.

Odehráli jste zápasy venku, je to pro vás nevýhoda?
Nemůžeme hrát jen doma, musíme hrát i u soupeřů. Horší je to, že musíme cestovat, to k tomu ale patří, takže pohoda (úsměv).

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže