Ústí nad Labem - Soutěž "Vymíchej ho a skóruj s Vodkou 42 Blended v soutěži o nejlepší drink" ve spolupráci Ústeckých Lvů a společností GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries, a. s. zná zbylé dva finalisty. Během první přestávky severočeského derby mezi Ústeckými Lvy a Stadionem Litoměřice (18. 1. 2014) se jimi stali Tomáš Nesvadba a Ludmila Drvoštěpová.

„Namíchal jsem drink, kde základem byla vodka s Curacaem, doplněné pomerančovým džusem. Drink jsem pojmenoval Ústecký klobouk. Na finále si připravím extra drink, který snad zachutná porotě, ale nebudu prozrazovat, o co jde,“ nechal se slyšet absolutní vítěz druhého semifinále Tomáš Nesvadba.

Seznam použitelných ingrediencí společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries, a. s.: MISSIS Vaječný sen likér, Squash Girls only, Blue Curacao, Hanácká Tuzemský Tradiční, Absinth Black Crow, Stará Myslivecká, Hanácká Zlatá, Vodka 42 Blended, Hanácká Griotte a Hanácká Peprmint + nealkoholické nápoje.

Do finále, které proběhne v nadstavbové části postoupili: Petr Landa, Jan Jukl, Tomáš Nesvadba, Ludmila Drvoštěpová.

Vítězové ze semifinálových kol postoupí do finále, které se bude konat v nadstavbové části. Vybrané drinky se budou míchat o přestávce v minibaru Vodka 42 Blended v prostoru Zlatopramen Areny.

Hodnocení:
Hodnotit budou tři komisaři (dva zástupci HC Slovan + jeden zástupce Granette GSD).

Co se bude hodnotit?
1. Prezentace drinku
2. Vzhled a barva
3. Chuť a vůně
4. Jméno drinku

Způsob hodnocení - anonymní známkování od 1 - 5 (nejvíce bodů nejlepší).

Co vyhraje nejlepší „barman“?
Vítězný drink bude v nabídce Irish Pub. Cena pro vítěze – originální 2,5 l Stará Myslivecká s etiketou barmana, dárkové předměty HC Slovan.
Drinky na 2. a 3. místě obdrží tričko a dárkové balení Vodky 42 Blended + dárkové předměty HC Slovan.












Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže