Ústí nad Labem - Poděkování manažera Ústeckého Slovanu všem členům realizačního týmu a hráčům. Zároveň informuje fanoušky v tradičním prohlášení vedení.

Vážení fanoušci ústeckého hokeje,

obracím se na vás s určitým zklamáním a potřebou sdělit několik slov ohledně nedávných událostí kolem našeho klubu.

Sice jsme zažili krásné období na ledě, ale bohužel se musím vyjádřit také k některým mimoledovým situacím, které ovlivnily naši hokejovou rodinu. Rád bych vám vyjádřil vděk za vaši neustálou podporu a oddanost. Vaše přítomnost na zápasech nám vždy dodává sílu a motivaci. Bohužel, v poslední době jsme byli svědky několika událostí, které zanechaly trpký dojem na nás všechny.

Chtěl bych předně poděkovat našim trenérům, celému realizačnímu týmu a především hráčům za jejich bojovný výkon na ledě. Jejich nasazení a oddanost jsou nepopiratelné, ačkoliv jsme se ocitli v některých složitých situacích. Každý z nich si zaslouží naši podporu a uznání.

Obracím se však i na vás, naše skvělé fanoušky, s určitým zklamáním. Je smutné vidět, jak některé události mimo hřiště ovlivňují naši hokejovou komunitu. Věřím, že jsme si vytvořili rodinu, která by měla být spojena láskou k hokeji a vzájemným respektem. Momentálně se však zdá, že jsme na této cestě narazili na překážky.

Chci vás informovat, že v následujících dnech vyjde oficiální prohlášení, které bude obsahovat i článek v ústeckém deníku. Snažil jsem se v něm oslovit všechny zainteresované strany, včetně novinářů Ústeckého Deníku, kteří dělají svou práci, ať se nám to líbí či ne. Bohužel, i takové články mohou klubu ublížit více, než si dokážeme představit. Cílem je vysvětlit pozadí mých rozhodnutí a situaci, kterou náš klub právě prochází.

V tomto obtížném období je důležité, abychom zůstali silní a jednotní. Samozřejmě budeme pokračovat ve svém úsilí a bránit klub proti všem, co by mu mohlo uškodit.

Vaše podpora a porozumění jsou pro nás klíčové. Děkuji vám za vaši loajalitu a věřím, že společně překonáme všechny výzvy, které nám život a hokej přinesou.


S pozdravem,

Mikael Agateljan

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže