Ústí nad Labem - Manažer Ústeckého Slovanu hodnotil úspěšné proniknutí Slovanu do TOP 8 a zároveň také promluvil k fanouškům v tradičním prohlášení.

Vážení fanoušci Ústeckého Slovanu,

S obrovskou radostí a hrdostí chci vyjádřit upřímné díky našim neuvěřitelným trenérům a hráčům za jejich mimořádné úsilí a výkony v posledních týdnech. Nedávno jsme procházeli těžkými časy, hráli jsme o přežití a téměř všichni nás odepsali. Ale právě jejich odhodlání, bojovnost a vášeň nás posunuly až do TOP 8, což je neuvěřitelný úspěch.

Hráči nejen předvedli skvělý hokej, ale také ukázali sílu a odhodlání, které nás všechny inspiruje. Jejich výkony jsou světlým příkladem toho, co lze dosáhnout, když se všichni spojíme.

Rovněž bych chtěl vyjádřit vděk našim věrným fanouškům, kteří nás podporují neustále, a těm, kteří neviditelně přispívají k chodu klubu. Bez vaší oddanosti bychom nedosáhli toho, co jsme dosáhli.

A teď k vám, kteří si na sociálních sítích hrajete na arbitry osudu klubu: Každý negativní komentář, každá sarkastická poznámka, ať máte dobrý úmysl nebo ne, ubližuje nám. Je načase probudit se do reality, protože vaše slova sledují nejen fanoušci, ale i potenciální partneři a další.

Pokud nejste schopni přidat k diskuzi nic konstruktivního, prosím, raději si najděte jinou zábavu na sociálních sítích. Nepotřebujeme, abyste se snažili zničit vášeň pro hokej, která nás spojuje.

Díky těm, kteří nám stále věří a poskytují podporu. Buďte si jisti, že i přes všechny výzvy budeme bojovat dál

Michael Agateljan

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže