Chomutov - Ve 3. kole ELIOD extraligy mladšího dorostu změřila Lvíčata sílu s Piráty z Chomutova. Ústí vedlo 1:0, poté ale muselo dotahovat. Svěřenci Jana Čalouna a Martina Štěpánka snížili na 3:5. V závěru zápasu už neměli síly. Po sympatickém výkonu prohrálo Ústí 3:6. Dvě branky vstřelil Petr Magasanik.
ne 15. 9. 2013
Piráti Chomutov
Ústecký Slovan s.r.o.
6:3 1:1, 2:1, 3:1

Branky a nahrávky: 16. Svoboda M.(Svoboda J., Lyszczarczyk), 21. Dejmek (Jindra, Kulich), 40. Jindra (Lyszczarczyk, Svoboda J.), 42. Svoboda J. (Lyszczarczyk, Buchtela), 43. Dejmek (Studený, Kulich), 59. Kulich (Hajič) – 15. Brňák (Leitner, Vico), 33. Magasanik (Vandas), 44. Magasanik (Vaněk. Rozhodčí: Vitík - Sládek, Aulický. Vyloučení: 8:5, navíc Kulich (CHM) 10 NESP. Využití: 3:2. Diváci: 85. Střely na branku: 57:20. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 5:2, 5:3, 6:3.

Piráti Chomutov: Polášek – Buchtela, Dvořák, Studený, Novák, Hajič, Šilar – Stínil, Svoboda J., Lauko, Bukač, Kulich, Svoboda M., Palička, Dejmek, Hřebíček, Jindra, Chlán, Lyszczarczyk

Ústecký Slovan s.r.o.: Havlík – Vytejček, Moucha, Štochl, Horčička, Opočenský, Vandas – Dörner, Vaněk, Bejček, Osmani, Vico, Leitner, Zich, Magasanik, Veselý, Brňák

Komentář

Připravujeme...

Ohlasy trenérů

Jaroslav Hejcman (Piráti Chomutov): Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. Do zápasu jsme vstoupili nekoncentrovaní a Ústí nám zápas svou bojovností komplikovalo, což se projevilo hlavně v první třetině. Do druhé třetině jsme chtěli hrát aktivněji ale nedařilo se nám hrát kombinační hru, kterou jsme potřebovali. Do poslední třetiny jsme šli s tím, že musí zápas převrátit na svojí stranu. Nakonec se to podařilo a zápas jsme zvládli.

Jan Čaloun (HC Slovan Ústečtí Lvi): Věděli jsme, že má Chomutov kvalitní mužstvo a připravovali jsme tým na to aby hráli dobře z obrany, což kluci plnili výborně dvě třetiny. Šahali jsme po jednom bodu za prodloužení. Chomutov má ale velmi kvalitní tým s hráči, kteří se umí individuálně prosadit především v přesilovkách. V nich jsme dostali dva góly a to bylo rozhodující. Jinak jsme s výkonem hráčů spokojený a gratulujeme Chomutovu k výhře.
Sdílet článek na sociálních sítích

Mladší dorost

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže