Ú s t í n/L. - Po včerejším nervydrásajícím závěru zápasu mezi Lvy a Medvědy se managementy obou klubů dohodly na měsíčním hostování Tomáše Sýkory v Berouně. Po návratu Milana Budi tak do středočeského klubu zamířil další kmenový hráč ústeckého Slovanu. Oblíbenec ústeckého publika by měl, dle sdělení vedení klubu, Medvědům pomoci už ve středečním zápase, ve kterém Medvědi od 18 hodin hostí na svém stadionu poslední Vajgar Jindřichův Hradec.

Tomášovi letos nevyšel úvod sezóny, kdy se střelecky velmi trápil. I po určitém zlepšení to ale ještě stále není ten pravý Sejček, postrach brankářů, na kterého jsou domácí diváci zvyklí. Na svém kontě má sice už 13 asistencí, ale pouhé 3 vstřelené branky ho řadí v této disciplíně stále na konec pelotonu.

Generální manažer HC Slovan David Šaffer k jeho dočasnému odchodu upřesnil: "V podstatě jsme reagovali na žádost Berouna. Je to od nás taková měsíční půjčka. Beroun má teď velkou marodku a o Tomáše měli zájem. Jemu to letos nejde tak, jak by si sám představoval a i my si od toho slibujeme, že mu to herně pomůže." K uvedené změně ještě dodal: "Rozhodně bych byl nerad, kdyby se v souvislosti s jeho hostováním spekulovalo o příchodu Václava Eiselta. Jak jsem již řekl, vypomohli jsme jim z důvodu jejich velké marodky."

Vyjádření Tomáše Sýkory ani Pavla Hynka se zatím nepodařilo sehnat.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže