V s e t í n - V prvním zápase předkola play-off proti Valachům si připsal Petr Hamalčík celkem 55 zákroků a dlouho držel naděje Slovanu na vítězství. Jaký byl úvodní duel a co musí Slovan zlepšit se dozvíte níže.

Začátek zápasu byl z obou stran hodně opatrný, jaké instrukce jste dostali od trenérského týmu před utkáním?
Hlavně si jít zápas užít. Už teď jsme splnili předsezónní cíl dostat se do play-off, ve kterém Ústí dlouho nebylo. Teď už můžeme jen překvapit.

Vteřinu před koncem první třetiny se prosadil Jirka Severa. Do šatny jste tak odcházeli určitě spokojeni, že?
To bylo skvělé! Gól do kabiny tým vždy povzbudí, ale věděli jsme, že jsou před námi ještě dvě třetiny a nemohli jsme polevit.

V 50. minutě Vsetín vyrovnal na 1:1, od modré čáry se prosadil Lubomír Štach. Měl jste zakrytý výhled nebo co se stalo,
Puk se mi ztratil mezi hráči. Šel jsem do bloku, ale puk vypadl těsně vedle mě a už jsem nestihl zareagovat.

V prodloužení branka nepadla a tak přišli na řadu samostatné nájezdy. V nich jste se ani jednou z pěti pokusů neprosadili a zápas tak prohráli. Mrzí Vás prohrát takovým způsobem?
Prohra mrzí vždy. Po takovém dlouhém a náročném zápase o to víc.

V zápase jste měl celkem 55 zákroků, to se asi nestává každý zápas.
Budu rád, když se po obědovém šlofíku probudím (smích).

Dnes Vás čeká hned druhý duel, čeho se budete chtít držet a co budete chtít naopak změnit?
Určitě budeme chtít hrát opět zezadu se zajištěnou obranou, čekat na chyby soupeře a využít toho.

Jaký byl verdikt trenérů po zápase, co Vám řekli?
Na lede jsme nechali vše, takže trenéři můžou být spokojení.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže