Ú s t í n/L. - Utkání v Kolíně, které se odehrálo 12.12.2020 bylo pro ústecký Slovan poslední v tomto roce. V roce, který přinesl opravdu hodně netradiční první část sezony. Aktuálně čeká Slovan pauza příjemnější. Na řadu přišly vánoční svátky a my jsme vyzpovídali trio našich hráčů. Nejen na otázky ohledně Vánoc odpovídali: Daniel Vrdlovec, Jiří Severa a Petr Hamalčík. Každopádně přejeme příjemné prožití vánočních svátku všem hráčům, realizačnímu týmu, fanouškům, partnerům a všem, kteří drží Slovanu palce.

Jas byste zhodnotili první část letošní, hodně zvláštní sezony?

Daniel Vrdlovec: Jak říkáte, sezóna je hodně zvláštní, a tak se mi nehodnotí lehce. Každopádně mrzí mě výsledkový propad, po té vynucené pauze, ačkoliv jsme se poté herně zvedli, body nám momentálně dost chybí. Věřím, že po Novém roce vykročíme lépe, dost na tom nyní pracujeme.

Jiří Severa: Rozdělil bych to na dvě části, před koronou a po koroně. Před koronou jsme hráli bruslivý a dobrý hokej. Myslím si, že se to lidem líbilo, mohli i na zimák, sice v omezeném počtu, ale bylo to, prostě super. Fanoušci jsou základ každého sportu a dělá se to pro ně, takže mě teď mrzí, že nemůžou na zimák. Po koroně na nás padla nějaká deka a nehráli jsme dobře, to co jsme hráli předtím, tak to jsme úplně zapomněli a bohužel se to promítlo do výsledků. Teď věřím, že po Novém roce se to rozjede a budeme hrát hokej, jaký chceme hrát a vyhrávat.

Petr Hamalčík: Sezóna je to opravdu zvláštní. Suchou přípravu na podzim jsem ještě nezažil. Hrát před prázdnými tribunami taky není to, co by se mi líbilo, ale to nemá cenu rozebírat. Teď jsem rád, že se relativně normálně hraje.

Jak budete trávit vánoční svátky?

Daniel Vrdlovec: Svátky budu trávit s rodinou, syn zažije první Vánoce, tak se moc těšíme.

Jiří Severa: Vánoce budu trávit v Táboře, doma s rodinou.

Petr Hamalčík: Doma s rodinou, přes rok se moc nevidíme, tak se na to moc těším.

Budete se hlídat, co se týče stravy, přes svátky?

Daniel Vrdlovec: Hlídat úplně ne, ale tak samozřejmě nebudou svátky o nějakém přejídání, spíš trošku odpočinku a rodinné pohody.

Jiří Severa: Nikdy jsem nemusel, ale letos asi budu muset, přeci jenom toho volna bylo víc než dost, tak bych nerad nabral ještě víc.

Petr Hamalčík: Hlídat se nemusím. Mám dobré spalování, navíc máma je hodně zaměřena na zdravou stravu, takže kalorické bomby nehrozí.

Co si přejete k Vánocům, případně Vaše přání do roku následujícího?

Daniel Vrdlovec: K Vánocům a vlastně i do nového roku si přeji zdraví pro celou rodinu. A v této době i trošku klidu.

Jiří Severa: Já už si vyloženě dárky nepřeji. Chtěl bych, aby byli všichni zdraví, abych byl s rodinou a přítelkyní, to je pro mě přání. A taky, aby konečně skončila tahle divná doba a bylo všechno jako dřív.

Petr Hamalčík: Obzvláště tento rok zdraví pro celou rodinu a kdyby bylo něco na golf pod stromečkem, tak bych se nezlobil.

Vzkaz fanouškům Slovanu?

Daniel Vrdlovec: Rád bych jim popřál klidné svátky a do nového roku hlavně zdraví. Taky abychom se brzy sešli všichni na zimáku a užili si pořádný hokej.

Jiří Severa: Přeji fanouškům hezké svátky, když se nebude dařit, aby nad námi nelámali hůl. Podporovali nás. Já doufám, že už se brzo uvidíme, protože nám chybíte a budeme vás potřebovat!

Petr Hamalčík: Fanouškům bych chtěl popřát krásné svátky a šťastný Nový rok. Doufám, že se příští rok spolu potkáme na zimáku. Bez vás to není ono.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže