Ú s t í n/L. - Ústečtí junioři si ve středu smlsli na soupeři z Litoměřic, kterého porazili v přípravném utkání 8:3. Hattrick a jednu asistenci si připsal Adam Janoušek, kterého jsme po utkání vyzpovídali. Jak hodnotí zápas a jaké jsou cíle před sezónou?

Adame, gratuluji v výhře, co byste k utkání řekl?
Děkuji, stále se jedná o přípravu, bylo vidět hodně chyb a je stále na čem pracovat. Jinak můžeme být s výsledkem spokojení, ale je třeba se vyvarovat zbytečných vyloučení.

V utkání si stihl hattrick, a to za dvacet dva minut. Hrálo se ti dobře?
Abych řekl pravdu, tak to nebylo úplně stoprocentní, stále potýkám s bolestí zad, ale nijak zvlášť mě to neomezovalo. Jinak zapas jsem si užil, měli jsme hodně šancí.

Kromě gólů si zapsal i jednu asistenci, konkrétně u branky Pavla Kušeje. Nastínil bys tuto situaci?
Dostal jsem se k protečovanému kotouči a chtěl jsem se natlačit do brány, ale jelikož mi puk ujel, tak jsem hledal nahrávku do druhé vlny, kam si skvěle najel Pavel a nekompromisně zakončil.

První dvě třetiny byla velmi vidět tvá spolupráce s Vítem Šindelářem, hrajete spolu často?
Hráli jsem spolu v lajně poprvé od mladšího dorostu, ale šlo vidět, že jsme si stále rozuměli.

Proč poté došlo ke změně rozestavení, zkoušeli jste jen nové varianty?
Vítek si přivodil lehké zranění a nechtěl to rvát přes koleno. Věděl, že ještě o nic nejde a šel předčasně do sprch, aby se to ještě nezhoršilo.

Dnes to bylo čtvrté přípravné utkání, jak se zatím příprava vyvíjí?
Myslím, že příprava splňuje to co má a to je především nabrat kondici, dostat se do zápasového tempa a ustálit lajny.

Jaké jsou týmové cíle na sezónu?
Jednoznačně skončit co nejvýše v tabulce a hrát pěkný hokej.

A tvé osobní cíle?
Rád bych naskočil do seniorského hokeje. Pokud by se mi povedlo dostat se do sestavy Ústeckého A týmu, byla by to paráda.

Příští utkání hrajete opět s Litoměřicemi, pojedete ve stejném složení, nebo budou hrát i jiní hráči?
Složení by mělo být téměř totožné.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže