Ú s t í n/L. - V pořadí páté přípravné utkání před novou sezonou čeká hokejisty Slovanu. Po týdenním tréninkovém drilu opět na domácím ledě. Tentokrát půjde o velmi zajímavý souboj s nováčkem soutěže, Vrchlabím. Utkání startuje v Ústí nad Labem od 18.00. Přijďte Slovan povzbudit v souboji s jistě zajímavým soupeřem.

HC Stadion Vrchlabí

Po deseti letech se vrací do druhé nejvyšší soutěže tým HC Stadion Vrchlabí. V sezoně 2010/2011 skončilo Vrchlabí dokonce ve čtvrtfinále soutěže a shodou okolností na hokejkách Slovanu, jenž tento rok druhou nejvyšší soutěž vyhrál. Utkání se Slovanem bylo však vůbec poslední, které Vrchlabí ve druhé nejvyšší soutěži odehrálo. Poté přišlo odhlášení soutěže a pád až do Královéhradeckého KP. Teď je Vrchlabí zpět, a to díky prvenství ve 2. lize – skupině Sever z loňské sezony. Z důvodu epidemie se neuskutečnilo play-off 2. ligy, a tak zamířilo Vrchlabí společně se Šumperkem a Kolínem rovnou do Chance ligy.

Co se týče kádru, ten sice po postupu opustili zkušení Sýkora, Rolinek nebo Hlaváč. Nicméně Vrchlabí by kvalitu mít rozhodně mělo. Největší posilou před sezonou se stal jednoznačně Tomáš Nouza. Ten to také v přípravě dokazuje, jelikož zaznamenal již celkem dva hattricky. Vrchlabí navíc zdobí v přípravě skvělá defenziva, což dokazují tři čistá konta ve čtyřech utkáních. Velkou zásluhu na tom má, pozornému fanouškovi Slovanu známý, Jakub Soukup, jenž vychytal dvě, ze tří nul. Hokejisty Vrchlabí čeká navíc v obnovené premiéře ve druhé nejvyšší soutěži jeden pikantní souboj. Tím bude střetnutí s kladenskými Rytíři v rámci Winter Classic ve Špindlerově Mlýně.

Přípravná utkání Vrchlabí

11.08.2020 – Benátky - Vrchlabí 0:3.
13.08.2020 – Šumperk - Vrchlabí 2:7
18.08.2020 - Vrchlabí - Benátky 4:0.
20.08.2020 – Vrchlabí - Šumperk 4:0.
25.08.2020 – Ústí n.L. - Vrchlabí
27.08.2020 - Vrchlabí - Litoměříce.
01.09.2020 - Vrchlabí - Ústí n.L.
03.09.2020 - Slavia - Vrchlabí

Soupiska Vrchlabí z posledního utkání

Soukup (Štěpánek) – Kájínek, Blažej, Faltys, Jirků (C), Voženílek, Kynčl, Moník J. – Heřman, Chrtek, Nouza – Machač, Kratochvíl M., Matýs – Chalupa, Šlaicher R., Moník F. – Hozák

Opatření Covid-19 při přátelských utkáních Slovanu

https://www.slovanusti.cz/clanek.asp?id=Opatreni-COVID-19-pri-pratelskych-utkani-HC-Slovan-9013
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže