Ústí nad Labem – V pondělí se hokejisté Slovanu Ústí sešli na prvním tréninku na ledě. Už v pátek je čeká první z celkem osmi přípravných zápasů. V pátek 24. července nastoupí v 18 hodin k utkání na ledě Kladna. Tento zápas můžete sledovat prostřednictvím textového online přenosu na Onlajnech. Fanoušci se na stadionu budou muset řídit přísnými pokyny.

Rytíři Kladno

Podobně jako Ústí nad Labem i hokejisté Kladna vstoupili do své přípravy na ledě v pondělí 20. července. Na prvním tréninku nechyběl gólman Andrej Košarišťan, který se poprvé setkal se svými novými spoluhráči. S týmem trénovali také kladenští odchovanci, kteří působí v zahraničí, tedy David Růžička a Michal Gutwald. Na zkoušce je v kádru ruský obránce Vsevolod Sorokin.

Poslední vzájemný přípravný zápas

V rámci přípravných zápasů se naposledy týmy Ústí a Kladno střetly na konci přípravy na loňskou sezónu. 7. září se hrálo v Ústí nad Labem a Kladno dokázalo na ledě soupeře vyhrát 3:0. V sedmé minutě se trefil Machač, na začátku třetí třetiny Melka a skóre uzavřel O´Donnell.

Pokud jde o ligové zápasy, tak má Slovan svému soupeři co vracet. Ústečtí hráči naposledy dokázali nad Kladnem vyhrát v lednu 2018. Tedy Ústí vyhrálo doma 6:0 (Kružík 2, Gengel, T. Jandus, Brož, Davídek; Volke 28 zákroků, čisté konto a asistence na gól Davídka).

Pravidla pro návštěvníky na stadionu

První přípravný zápas odehraje Slovan na ledě Kladna. Fanoušci Ústí nad Labem, kteří dorazí na přípravný zápas na ČEZ stadion, by měli dodržovat pravidla, na kterých se dohodl Český svaz ledního hokeje s hlavním hygienikem ČR Rastislavem Maďarem. Mezi tato pravidla patří zejména:

  • Roušky nejsou povinné, ale domácí klub jejich užití doporučuje
  • Na ČEZ stadionu budou vytvořeny pouze 4 sektory (A, B, C, D), které budou od sebe oddělené
  • Sektory nebudou označeny tak, jako je tomu na oficiálním plánku stadionu, proto se návštěvník musí řídit novými označeními sektorů
  • Každý ze čtyř nově vytvořených sektorů má své toalety a místa na občerstvení
  • Návštěvníci se nesmí pohybovat mezi jednotlivými sektory, mohou tak využívat jen prostor sektoru, do kterého si zakoupili vstupenku
  • Každý sektor bude mít svůj vyznačený vchod a východ
  • Diváci musí striktně dodržovat sezení na sedadlech, která si zakoupí
  • Sedadla budou upravena tak, jak je to vymezeno v nařízení Ministerstva zdravotnictví ČR – to znamená, že k sezení bude k dispozici jen každá druhá řada a mezi diváky bude vždy jedno volné sedadlo (i v případě, že na zápas dorazí např. čtyřčlenná rodina – ani tak není možné sedět vedle sebe), sektor stání bude uzavřen
  • Sdílet článek na sociálních sítích

    Nejnovější články

    • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

    • Dorostenecký Try-out

      20. 3. 2024

      Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

    • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

    Hlavní partneři

    Významní partneři

    Mediální partneři

    Partneři mládeže