Ú s t í n/L. - Fanoušci si v internetovém hlasování zvolili hráčem sezóny Tomáše Vildumetze, a my vám s ním přinášíme slíbený rozhovor. Co mu přineslo působení ve Slovanu, a jak zvládá současné nelehké období?

Tomáši, gratuluji, ústečtí fanoušci si vás zvolili hráčem sezóny, co to pro vás znamená?
Moc jim za to všem děkuji, mám z toho radost a moc to pro mě znamená. Je to pro mě motivace do budoucna.

Kdybyste měl nominovat na tuto cenu jakéhokoliv svého spoluhráče ze Slovanu, kdo by to byl?
Kdybych měl vybrat jednoho spoluhráče, tak by to byl David Stahl, neměl to lehké a musím říct, že se mu sezóna povedla.

Byla to vaše nejúspěšnější sezóna?
Sezónu hodnotím vždy podle výsledku celého týmu, což se nám nepovedla. Za mě v individuálních statistikách byla velmi dobrá.

Přineslo vám něco působení v Ústí?
Přineslo mi to, že z pohledu času na ledě se to nedá srovnat kolik, jsem hrál na Kladně. Jsem rád, že mi trenéři dali tolik prostoru a za to jim děkuji. A chtěl bych poděkovat Jaroslavu Roubikovi, jak s náma pracoval na ledě a na přesilovkách, protože ta úspěšnost na přesilovkách byla úspěšná hlavně díky němu.

Bodově se vám tu velmi dařilo, s kým jste si na ledě i mimo něj nejvíce sedl?

2019/20 za Slovan

  • Odehraná utkání: 44
  • Body: 41 (12+29)
Tak většinu sezóny jsem hrál s Petrem Maršounem a Martinem Tůmou. Myslím, že měl každý jinou roli v lajně, a proto jsme si sedli.

Sezónu jste dohrál v extraligových Karlových Varech, tipoval byste tento průběh během letní přípravy?
Před sezónou jsem o tom nepřemýšlel, soustředil jsem se jen na hokej za Slovan. Jezdil jsem tam na reprezentační přestávky trénovat a nečekal jsem už, že bych si ve Varech na konci sezóny zahrál extraligu.

Vstřelil jste premiérový extraligový gól, jak na to vzpomínáte?
Tak přál bych to každému zažít, je to parádní pocit. Ještě k tomu, když jsme porazili Brno 9:1, to se každý den nepoštěstí.

Už přibližně víte, kde budete zahajovat další sezónu?
Jsem kmenovým hráčem Karlových Varů a s nimi v současnosti jednám o svém dalším působení.

Jak nyní probíhá váš trénink, máte individuální přípravu?
Teď je obecně těžká situace, nikdo nevíme, co bude, snažím se udržovat v kondici, abych byl připravený na letní přípravu.

Otázka na závěr, je ještě možné, že vás spatříme v ústeckém dresu?
Uvidíme, se Slovanem žádné jednají zatím neproběhlo, tak uvidíme, jestli někdy v dalších letech. Já jsem byl v Ústí spokojený, děkuji fanouškům, jak nás podporovali, vím, že někdy ty výsledky nebyly dobré, a přesto nám fandili.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže