Ú s t í n/L. - Ve středečním utkání se Slovan utká v posledním domácím zápase sezóny s jihlavskou Duklou. V tomto zápase půjde hlavně o to podpořit bývalého ústeckého hráče Jana Alinče, který se smolně zranil při in-line hokeji. Zápas začíná 4. 3. 2020 od 18:00 hod.
Jan Alinč

Je bývalý útočník, který v našem týmu odehrál 4 sezóny, ve kterých si dokázal připsat 34 branek a přidal 74 asistencí. Bohužel, když si šel zahrát v loňském roce s kamarády in-line hokej, tak mu jedna vteřina změnila život. Narazil hlavou do mantinelu a lékaři konstatovali ochrnutí těla. A tímto zápasem mu chceme pomoct. Domácí nastoupí ve speciálních dresech. Dres byl vybrán v zelené barvě, která značí barvu naděje. Ve čtyřlístku budete moct vidět iniciály Jana Alinče a číslo dresu, které oblékal ve Slovanu. Dresy poté poputují do dražby, kde si je fanoušci budou moci vydražit. Vybrané peníze poputují na pomoc našemu bývalému útočníkovi.

Na jeho pomoc byl založen transparentní účet, který naleznete - ZDE

HC Dukla Jihlava

Tento soupeř se nachází na první místě ve skupině o předkolo play off. Jeho forma je teď slušná, z posledních 9 zápasů dokázal zvítězit sedmkrát. Nestačil pouze na Benátky n. J. a Třebíč. S ústeckými hráči se v této sezóně střetl pětkrát, a ve všech utkáních dokázal brát všechny tři body.

Posledních 5 zápasů Ústí nad Labem

19. 2. Ústí nad Labem - Frýdek-Místek 3:2
22. 2. Třebíč - Ústí nad Labem 6:2
26. 2. Ústí nad Labem - Benátky n.J. 4:2
29. 2. Ústí nad Labem - Kadaň 6:4
02. 3. Sokolov - Ústí nad Labem 3:1

Posledních 5 zápasů Jihlavy

22. 2. Prostějov - Jihlava 2:5
24. 2. Benátky n.J. - Jihlava 3:0
26. 2. Jihlava - Frýdek-Místek 6:5 pp
29. 2. Třebíč - Jihlava 3:1
02. 3. Jihlava - Benátky n.J. 5:0

Nejproduktivnějším hostujícím hráčem je Tomáš Čachotský, který si připsal 52 bodů za 12 gólů a 50 asistencí. Nejlepším střelcem je Matěj Pekr, který vstřelil 21 branek.

Poslední vzájemný zápas

HC Dukla Jihlava - HC Slovan Ústí nad Labem 5:1

Branky a nahrávky: 3. Skořepa (Pohl, Pekr), 7. Chlubna (Anděl, Jiránek), 9. Pohl (Skořepa, Čachotský), 52. Protasenja (Fronk, Půža), 53. Pekr (Staněk, Anděl) - 38. Pšenička. Rozhodčí: Doležal, Jaroš - Polák, Horažďovský. Vyloučení: 8:6. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1205. Střely na branku: 44:27. Zblokované střely: 12:5. Vhazování: 35:29. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 5:1.

HC Dukla Jihlava Brož - Pohl, Staněk, Kolář, Piskač, Holý, Půža - Čachotský (A), Skořepa (C), Jiránek (A) - Anděl, Poletín, Pekr - Protasenja, Fronk, Chlubna - Harkabus, Lichanec, Zeman.

HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík - Hes (A), Vágner (A), Mareš, Brož (C), Steinocher, Zajíc - Tůma, Mrňa, Severa - Kovařík, Pšenička, Filip - Kordule, Svoboda, Hasman.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže