Ústecké hokejisty čeká další zápas. Po domácí porážce od Sokolova nastoupí tým Tomáše Mareše a Jaroslava Roubíka na ledě Jihlavy. Utkání prvního s šestým týmem tabulky o účast v předkole začíná v sobotu v 17:30.

HC Dukla Jihlava

Jihlavská Dukla patří mezi dva největší favority na postup do předkola play-off. Na prvním místě tabulky je s náskokem čtyř bodů na Frýdek-Místek. Dukla z posledních pěti zápasů prohrála jen jeden, ostatní vyhrála. Nestačila právě na Frýdek 1:6. Porazila Prostějov 5:4, Frýdek-Místek 6:5 po nájezdech, Třebíč 3:0 a Benátky nad Jizerou 2:1.

Velkou předností Jihlavy je to, že je její útočná síla rozložená mezi více hráčů. Jejím nejproduktivnějším hráčem je ve skupině o účast v předkole Tomáš Čachotský, který v 17 zápasech získal 20 bodů (4+16). Ten je v celkové tabulce produktivity této skupiny až na šesté pozici. Druhým nejproduktivnějším hráčem týmu je Matěj Pekr, který v patnácti zápasech získal šestnáct bodů (7+9).

Jedničkou v brance Dukly je Jan Brož, který nastoupil v této skupině do 16 zápasů a úspěšnost zákroků má 92,43 procent. Náhradním brankářem je Ondřej Chaloupek, jehož úspěšnost je 82,61 procent.

Vzájemné zápasy

Do této chvíle se Ústí s Jihlavou v novodobé historii střetlo celkem v 70 mistrovských zápasech. 32 vyhrálo Ústí v základní hrací době, 5 v prodloužení nebo nájezdech. 26 utkání vyhrála za tři body Jihlava a 6 vyhrála v prodloužení nebo na nájezdy. Jeden duel skončil remízou.

Všechny čtyři letošní vzájemné zápasy vyhrála Dukla. Porazila Ústí 3:2, 2:1, 7:2 a 6:3.

Poslední zápasy

Ústí – Sokolov 3:5 (2:2, 1:2, 0:1)
Branky a nahrávky: 9. Filip (Hasman, Zukal), 17. Pšenička (Filip, Vl. Brož), 30. Mrňa (Severa, Vl. Brož) – 1. Kadeřávek (Vracovský), 10. Švec (M. Zadražil), 31. Houška (Vracovský), 32. Berčík (Houška, Grim), 54. Houška (Švec, M. Zadražil).
Sestava Ústí: Stahl – M. Vágner (A), Hes (A), Mareš, Vl. Brož (C), Steinocher, Zukal, D. Málek – Svoboda, Mrňa, Severa – Tůma, Pšenička, Filip – Hasman, Kordule.

Benátky – Jihlava 1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Branky a nahrávky: 47. Šír (Duda) – 16. Harkabus, 36. Zeman (Harkabus, Kolář).
Sestava Jihlavy: Brož – Staněk, Pohl, Vála, Kolář, Půža, Holý – Illéš, Skořepa, Čachotský – Pekr, Poletín, Anděl – Chlubna, Fronk, Jiránek – Zeman, Lichanec, Harkabus
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže