Ú s t í n/L. - Po pondělním prohraném utkání s Třebíčí jsme vyzpovídali navrátilce do ústeckého dresu, Martina Vágnera. Jak zhodnotil zápas, kolik poznal v kabině spoluhráčů, či jak se mu vede v osobním životě?

Dnes bohužel bez bodu, mohl byste krátce zhodnotit utkání s Třebíčí?
Je to škoda, když jsme vyrovnali na 1:1, tak už to vypadalo nadějně. Přišly ale zbytečné chyby. Třebíč je zkušenější mužstvo a pohlídalo si ten výsledek, naše mužstvo je velmi mladé.

V úvodu utkání se zranil Sebastian Dörner, jak velká to byla potíž při již tak oslabené sestavě?
Úplně nevím, to je spíš otázka na trenéry. Nevypadá to ale asi úplně nejlíp. Když jsem sem přijel, bylo tu třináct lidí, takže nevím, co budou trenéři dělat.

V utkání jste zblokoval tradičně nejvíce střel, v tomto ohledu se tedy nic nezměnilo?
Já jsem to říkal již předtím, je to práce obránce. Nebo nestíhám uhýbat, to je možná ono. Ne, je to moje práce, já to tak vždycky bral, pokud můžu, tak to udělám.

Když jste odcházel z Ústí, říkal jste, že je to z rodinných důvodů. Jak se daří?
Po rodinné stránce dobře, ten malý nám roste, děti jsou v pořádku, takže musím říct, že je to dobré.

Do Ústí jste se vrátil téměř po roce, co vedlo k vašemu hostování zde?
Myslím si, že Ústí jako první kontaktovalo manažera Vrchlabí, jestli bych jim nepomohl, protože mají marodku, tak jsem jim vyhověl. Bral jsem to tak, že odehraji pár těžkých zápasů před play off druhé ligy a že mi to pomůže.

Kolik spoluhráčů znáte z kabiny, kolik jich zde bylo již předtím?
To přesně nevím, je tam Hesák (Matěj Hes pozn. redakce), je tam Láďa Brož, Venca Krliš, abych na někoho nezapomněl. Bylo to pro mě překvapení, spíš ty ročníky, když jsme na ně koukal. Už jsem asi starý.

Sledoval jste výsledky Slovanu v probíhajícím ročníku Chance ligy?
Byl jsem s Roubasem (Jaroslav Roubík pozn. redakce) v kontaktu, takže jsem věděl téměř všechno. Nemůžu říct, že jsem sledoval výsledky každý zápas, ale s Roubasem jsme si volali celkem pravidelně.

Za Vrchlabí jste letos odehrál 28 utkání a připsal jste si 15 bodů. Vrchlabí vede svoji ligu o dvacet bodů. Jak byste zatím zhodnotil sezónu?
Ve Vrchlabí nás to nejdůležitější čeká až za chvilku, teďka má to Vrchlabí takovou sílu, tak silný mančaft, že se některé zápasy vyhrávají, nechci říct lehce, ale není tam zas tak velká konkurence, tím ovšem nechci urazit žádného soupeře. Ale jak říkám, tam nás ten vrchol čeká až na konci března, na začátku play off.

Ještě otázka na závěr. Jak se vám líbí projekt Legenda pomáhá a dnešní speciální dresy?
Já už jsem to zažil, už jsem v těch dresech něco odehrál. Pokud je to na dobrou věc, tak jsem vždycky pro.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže