Ústečtí hokejisté se vrací po dvouzápasové sérii na ledě soupeřů na zimní stadion v Ústí nad Labem, kde dnes od 18 hodin nastoupí proti Třebíči. Slovan s Horáckou Slavií proti sobě v této sezóně nastoupí popáté a hned tři předchozí zápasy vyhrála Třebíč. Severočeši mají svému soupeři co vracet.

SK Horácká Slavia Třebíč

V tabulce je Třebíč aktuálně na čtvrté pozici, momentálně se týmu daří. Z posledních devíti zápasů Třebíč bodovala v osmi z nich. Jediným výrazněji nepovedeným duelem byl zápas v Prostějově, který Třebíč prohrála 2:7. V tomto mači hrála na tři formace, což se projevilo zejména ve druhé třetině, kterou prohrála 0:4.

Ve druhé polovině ledna odehrála Třebíč tři zápasy. První dva prohrála na samostatné nájezdy. Nejprve s Kadaní, a pak s Benátkami nad Jizerou shodně padla v dovednostní soutěži 2:3. V obou zápasech Horácká Slavia prohospodařila své vedení. V zatím posledním zápase dokázala Třebíč vyhrát nad Benátkami 5:3.

Ve skupině o postup do předkola play-off je nejproduktivnějším hráčem Třebíče s dvanácti body Lukáš Nedvídek. Ten si drží bilanci prakticky bod na zápas, za 13 startů stihl získat 12 bodů (5+7). Další trio hráčů má shodně jedenáct bodů. Ladislav Bittner, Martin Šťovíček a Michal Vodný.

Vzájemné zápasy

Od roku 2003 proti sobě Ústí a Třebíčí odehrálo 64 mistrovských zápasů. Bilance je kladná pro Slovan, za tři body vyhrál 34 utkání, 8 v prodloužení nebo nájezdech. Třebíč vyhrála 11 zápasů za tři body a stejný počet utkání zvládla v prodloužení nebo nájezdech.

Nejčastějším výsledkem vzájemných zápasů je výhra Slovanu 3:2. Tímto skóre skončilo celkem pět zápasů.

Poslední zápasy

Frýdek-Místek – Ústí nad Labem 5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
Branky a nahrávky: 14. Motloch (Novotný, Stuchlík), 33. Klimša (Martynek, M. Adámek), 33. Tomi (M. Adámek, Kafka), 57. Kofroň (Kafka, M. Adámek), 60. Tomi (Kafka) – 28. Severa (O. Bláha, Volráb), 38. Jelínek (Maršoun, Zukal), 43. Kordule (Jelínek, Hes).
Sestava Ústí: Stahl – Müller, Hes, Mareš, Vl. Brož (C), Volráb, Zukal – Severa, J. Havel (A), Tůma – Kružík (A), Svoboda, Filip – Maršoun, Kordule, O. Bláha – Jelínek.

Horácká Slavia Třebíč – Benátky nad Jizerou 5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Branky a nahrávky: 20. Psota (Kratochvíl, Bittner), 22. Václavek (Nedbal, Kratochvíl), 23. Šťovíček (Vodný), 50. Malec (Szathmáry), 53. Nedvídek (Szathmáry, Šťovíček) - 33. Aubrecht (Wiencek, Měchura), 58. Dlouhý (Kolmann, Měchura) 60. Dlouhý.
Sestav Třebíče: Jekel – Szathmáry, Furch, Padrnos, Nedbal, Jenáček, Hort – Vodný, Nedvídek, Šťovíček – Psota, Bittner, P. Kratochvíl – Michálek, Václavek, Ferda – Malec, Tadeáš Král, Podlaha – Havlát.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže