Ú s t í n/L. - Přinášíme Vám bližší informace k plánované exhibici rozlučky s J. Roubíkem a M. Volkem. Utkání proběhne v neděli 9.2. 2020 od 14:30. Vstupné a permanentky se řídí pravidly dle ceníku mistrovského zápasu.

Na jedné straně nastoupí tým pozvaných hráčů J. Roubíkem a M. Volkem s názvem HC 4177. Tým bude mít speciální žluté dresy v edici mistrovských zápasů A mužstva, ale místo znaku Slovanu bude podobizna obou loučících se hráčů. Na koho se můžete těšit? Účast v tomto týmu přislíbili např.: O.Pavelec, A. Melka, D. Pojkar, P. Fořt, J. Kadlec, M. Koudelka, J. Zeman, M. Vágner, L. Gengel, J. Kloz, D. Tůma, J. Klobouček a samozřejmě J. Roubík a M. Volke. Oba hráči nastoupí ve svých dresech z letošní mistrovské sezóny. Trenéry mužstva budou M. Mach, T. Mareš a L. Poživil.

Na druhé straně nastoupí tým bývalých hráčů Slovanu s názvem HC Slovan Garda. Tým bude mít modré retro dresy z 80. let. Za tento tým nastoupí např.: M. Štěpánek, A. Hanzl, M. Hnízdo, M. Trončinský, J. Cícha, M. Morvay, J. Hudec, P. Kuda, M. Abt, L. Stehlík. Trenéři budou R. Mikeš, J. Kaltenbock, J. Holmann.

Program samotné akce:

14:30 Slavnostní nástup obou mužstvem
14:40 Rozloučení s kariérou J. Roubíka a M. Volkeho za účasti nejbližší jejich rodiny
14:45 První třetina zápasu
15:20 Přestávka
15:35 Vyřazení dresu J. Roubíka ze série HC Slovan
15:40 Nájezdy obou mužstev
15:50 Druhá třetina zápasu
16:15 Přestávka
16:30 Uvedení J. Roubíka a M. Volkeho do síně slávy HC Slovan
16:35 Nájezdy J.Roubíka na M. Volkeho
16:40 Třetí třetina zápasů
17:05 Konec zápasu, rozloučení s J. Roubíkem a M. Volkem

Vstupné: Dle ceníku mistrovských utkání, držitelé permanentek mají vstup zdarma.

Zápas se bude hrát 3x15 čistého času, přestávky potrvají 15 min, nájezdy před druhou třetinou se započítávají do celkového skóre.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže