Ústí nad Labem – Po sérii dvou venkovních zápasů čekaly na hráče Slovanu dva domácí duely. V tom sobotním nestačily na Benátky nad Jizerou 4:5. Hned v pondělí nastoupí svěřenci Tomáše Mareše a Jaroslava Roubíka proti Kadani, jednomu z nejtradičnějších soupeřů. Pondělní utkání začíná v 18 hodin. Sledovat jej můžete na Onlajnech nebo prostřednictvím videopřenosu na Hokejkatv.

SK Trhači Kadaň

Během první části soutěže odehrály týmy 30 zápasů. Jen čtyři z nich vyhráli hokejisté Kadaně. V nadstavbové skupině o postup do předkola play-off odehráli Trhači deset zápasů a vyhráli jich už pět. V poslední době se Kadani daří, z posledních sedmi zápasů vyhrála hned pět. Poradila si s Ústím 9:4, Sokolovem 2:1 v nájezdech, Jihlavou 3:2 v nájezdech a v zatím posledním zápase přehrála Prostějov 3:0. Nestačila na Třebíč 1:6 a na Benátky nad Jizerou 2:5.

Posledním soupeřem Kadaně byl Prostějov, který na severu Čech inkasoval tři branky ve druhé třetiny, vinou čehož prohrál 0:3. Za Trhače se trefili postupně Chlouba, Čech a Žolobov. Hrdinou zápasu se stal vedle úspěšných střelců také brankář Neužil, který pochytal všech 50 střel soupeře.

V této nadstavbové skupině se daří Romanu Chloubovi, který v devíti zápasech získal 13 bodů (5+8) a Jaroslavu Kůsovi. Ten v osmi zápasech vybojoval 12 bodů (6+6).

Vzájemné zápasy

V novodobé historii odehrály týmy Ústí a Kadaně celkem 71 vzájemných zápasů. 49 z nich vyhrálo Ústí za tři body, třikrát vyhrálo v prodloužení nebo na nájezdy. 17 mačů vyhrála Kadaň v základní hrací době a dvakrát v prodloužení nebo v nájezdech. Nejčastějšími výsledky byly výhry Slovanu 4:0 a 5:1. Shodně šest zápasů skončilo tímto skóre. Z posledních šesti vzájemných duelů Ústí vyhrálo hned pět.

Poslední zápasy

HC Slovan Ústí nad Labem – HC Benátky nad Jizerou 4:5 (1:2, 2:1, 1:2)
Branky a nahrávky: 20. Klikorka (Severa, Vl. Brož), 30. J. Havel (Vildumetz, Vl. Brož), 33. Hes (Kružík), 46. Severa (Kružík) – 12. Najman (Pabiška), 15. Pabiška (Najman, Žůrek), 34. D. Špaček, 44. Rychlovský (R. Duda, Bukač), 57. Buchtela (Rychlovský, R. Duda). Sestava Slovanu: Stahl – Smetana (C), Müller, Klikorka, Vl. Brož (A), Hes, Veber – Kružík (A), Filip, Severa – J. Havel, Vildumetz, Tůma – O. Bláha, Krliš, Maršoun – Grim, Kordule.

SK Trhači Kadaň – LHK Jestřábi Prostějov 3:0 (0:0, 3:0, 0:0)
Branky a nahrávky: 21. Chlouba (Eliáš, Trefný), 23. Čech (Dubský, Trefný), 39. Žolobov (Z. Zabloudil, Delmarche) Sestava Kadaně: Neužil – Eliáš, Trefný, Klodner, L. Chalupa, Procházka, Foltýn, Delmarche – M. Zabloudil, Rindoš, Chlouba – Müller, Žolobov, Z. Zabloudil – Homer, Wojnar, Wágner – Dubský, Čech.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže