Ú s t í n/L. - Na konci ledna odehraje Slovan ligové utkání ve speciálních dresech, na nichž bude vyobrazená legenda. HC Slovan rozhodl o tom, že tou ústeckou legendou bude Jaroslav Roubík. Hrané dresy půjdou do dražby a finanční prostředky poputují do fondu Ivana Hlinky.

Jedná se o pokračování projektu Legenda pomáhá, kdy vyjely týmy do zápasu s Ivanem Hlinkou na hrudi. Kluby napříč Tipsport extraligou, Chance ligou a 2. ligou nastoupí tentokrát ve svých soutěžních zápasech konaných od 26. ledna 2020 s podobiznou zvolené legendy klubu na dresu. Ve speciální sadě dresů odehrají celé utkání a následně se dresy budou dražit. Výtěžek poputuje na Nadační fond Ivana Hlinky.

V lednu proběhne akce Legenda pomáhá. Co na tu akci říkáte?
Všechny podobné akce jsou dobré. Pokud jdou peníze na dobrou věc, je to správné a mohlo by to být klidně častěji v sezóně.

Finanční prostředky z dražby speciálních dresů půjdou do fondu Ivana Hlinky. Měl jste možnost pana Hlinku poznat?
Neměl, nikdy jsem pod ním nehrál. Neměl jsem to štěstí, že by mě trénoval.

Slované vás zvolili jako legendu. Máte z toho radost?
Radost z toho mám, odehrál jsem tu skoro deset let. Udělalo mi to radost.

Připadáte si jako legenda?
To zatím úplně asi ne, ale potěší to.

Fanoušci v zápasech proti Kladnu vytáhli transparent "I my máme svého Jardu"...
To, že si fanoušci člověka pamatují, je velmi příjemné. Je fajn, že si pamatují, že jsem jim na ledě něco ukázal a předvedl nějaké pěkné akce, góly a nahrávky.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže