Ú s t í n/L. - Ústečtí hokejisté hostí v dalším zápase nadstavby Chance ligy hráče Prostějova. Oba týmy se v letošní sezóně utkaly dvakrát a vždy se z výhry radovali Jestřábi. Podaří se Slovanu vyhrát třetí vzájemný duel sezóny? Úvodní buly bude vhozeno v sobotu 4. ledna od 16 hodin.

LHK Jestřábi Prostějov

Aktuálně jsou hráči Prostějova na desátém místě tabulky. Tedy na druhém místě části poražených. Deváté a desáté místo, respektive první a druhé skupiny, zajišťuje postup do předkola play-off. Týmu se poměrně daří, z posledních pěti zápasů vyhrál tři, bodoval ve čtyřech. Poradil si s Jihlavou 4:3 v prodloužení, Třebíčí 7:0 a Benátkami nad Jizerou 5:1. Tým nestačil na Kadaň 3:6 a na Frýdek-Místek 2:3 v prodloužení.

Ve skupině o účast v předkole play-off je prostějovský Tomáš Divíšek na třetím místě produktivity. V šesti zápasech získal hned devět bodů, připsal si tři branky a na šest přihrál. Druhým nejproduktivnějším Jestřábem je Lukáš Žálčík se sedmi body. Mezi brankáři kraluje v úspěšnosti zásahů Daniel Huf, který má úspěšnost 94,35 procenta.

Vzájemné zápasy

V probíhající sezóně se oba týmy potkaly dvakrát. V říjnu se hrálo v Prostějově a domácí dokázali vyhrát 5:4. Za Slovan se tehdy trefili Filip, Roubík, Kordule, Vildumetz. Ústí v zápase vždy prohrávalo, vyrovnat nedokázalo. Odveta se hrála na konci listopadu v Ústí. Prostějov se prosadil jako první, pak se čtyřikrát trefilo Ústí. Slovan nakonec padl 4:5 po samostatných nájezdech.

Poslední zápasy

Jihlava - Ústí 7:2 ((0:1, 2:0, 5:1)

Branky a nahrávky:28. Juda (Hrala, Lichanec), 36. J. Holý (Čachotský, Fronk), 46. Čachotský (Illéš, Fronk), 47. T. Harkabus (Lichanec, D. Kolář), 48. Illéš (Čachotský, Fronk), 49. Pekr (Skořepa), 52. Skořepa (Anděl, Pekr) – 13. Smetana (Filip), 58. Grim.
Sestava Ústí: Brízgala (52. Stahl) – Müller, Smetana (C), Vl. Brož (A), Hes, Veber, D. Málek – Kružík (A), Filip, Severa – Tůma, Vildumetz, Maršoun – Jelínek, Š. Bláha, O. Bláha – Kordule, Grim, Krliš

Prostějov - Sokolov 1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Branky a nahrávky: 27. Račuk (Žálčík, P. Krejčí) – 3. Bečvář, 30. Bečvář (M. Zadražil), 44. Švec (M. Zadražil), 47. Vrána (Kadeřávek). Rozhodčí: Michal Dědek, Jakub Koziol, Michal Zedník, Michael Hranoš. Sestava Prostějova: Štůrala – Mrázek, P. Krejčí, Hamrlík, M. Jandus, Husa, Muška, Březák – L. Luňák, Račuk, Žálčík – T. Jandus, Divíšek, Nouza – Hrníčko, V. Meidl, L. Krejčík – Chlán, M. Novák, Knap.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže