Ú s t í n/L. - Dva zápasy ve dvou dnech, trenéři nasadili do každého utkání jiného strážce ústecké svatyně. Po Adamu Brízgalovi se blýskl skvělými zákroky i David Stahl, kterého jsme po utkání s Třebíčí vyzpovídali. Jak okomentoval zápas a jak bude probíhat páteční den?

Davide, dnes pouze bod. Mohl byste krátce zhodnotit dnešní utkání?
Podle průběhu můžeme být asi naštvaní. Naštve to, dostali jsme dva góly ve třetí třetině, když vedeme 2:0. Neudržíme to, měli jsme tam šance, soupeř taky. Nakonec remíza.

V utkání jste předvedl 43 zákroků, jak jste se cítil v brankovišti?
Ke konci už jsem toho měl plné kecky, třeba při té přesilovce čtyři na tři, tam už jsem nemohl.

Včerejší utkání odchytal Adam Brízgala, kdy se rozhodlo o tom, že dnes nastoupíte vy?
My už jsme to věděli dávno, bavili jsme se o tom během reprezentační pauzy, jak to bude. Taky to tak bylo a uvidíme, jak to půjde dál.

Koncovka utkání byla dosti hektická, co to způsobilo?
Bylo to vyhecované. Rozhodčí pískal celou dobu výborně, pak tam vyloučil naše zbytečné fauly v útočném pásmu. Já jsem to neviděl, takže nemůžu posoudit.

Dva zápasy ve dvou dnech. Je to pro kluky z týmu fyzicky náročné?
Myslím si, že jsme fyzicky dobře připravení, takže to zvládáme.

V sobotu zajíždíte do Benátek nad Jizerou, jedete si pro tři body?
Jasně. Jako každý zápas.

Zítra máte zápasovou pauzu. Už víte, jak bude pátek probíhat?
Máme dobrovolný trénink, ale všichni se tady sejdeme. Kdo bude chtít, tak půjde na led. Kdo ne, tak nepůjde.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže