Ú s t í n/L. - Po výhře s Třebíčí slavil Slovan tříbodovou výhru také proti Litoměřicím. V závěru utkání trefil Karel Klikorka odkrytou bránu, a přinesl tak klid na celou střídačku. Gól a asistenci si připsal Jiří Severa, kterého jsme po utkání s Litoměřicemi vyzpovídali. Jak popsal svoji branku a jak se mu vracelo po zranění?

Jak byste krátce zhodnotil dnešní vítězství?
Jsme samozřejmě rádi za tři body, myslím si, že jsme podali dobrý výkon. Ty naše výkony se poslední dobou zvedají a jsme rádi, už hlavně kvůli fanouškům a i nám, kvůli psychice, že jsme za ty zápasy urvali 10 bodů, ale musíme furt pokračovat v práci.

Vstřelil jste gól na 3:2, jak byste popsal tuto situaci?
Tak byla to přesilovka 5 na 3 a Dan Kružík mi dával křižnou přihrávku před brankoviště a já jsem to trefil skoro do prázdné brány.

Poslední zápasy se herně zvedáte, kde vidíte hlavní faktor?
Začali jsme poslouchat trenérovy rozkazy, to co nám říká, plnit si každý defenzivní práci a od toho to vše začíná, od bránění. Začali jsme dávat góly a to je důležité.

Jak bylo pro vás těžké vrátit se zpět po zranění znova do zápasu?
Jo, tak vždycky je to po zranění těžké, ale já tu 14 dní trénoval na kondici, takže ten přechod nebyl tak těžký a jsem spokojený.

Myslíte si, že vám tohle vítězství pomůže v dalším průběhu sezóny?
Doufáme, já myslím, že derby je důležité na vítězství a vlastně Litoměřice jsou druhé, tak vidíme, že dokážeme hrát s každým. Teď přijde ta část, kde se budeme snažit co nejvíce bodovat, abychom to dotáhli na tu desítku a zkusili něco vymyslet.

V utkáních, kde jste vedli, tak jste se ve třetí třetině zatáhli a hráli obrannou hru, ale dnes tomu nebylo, změnili jste taktiku v utkáních, ve kterých vedete?
To bych neřekl, prostě jsme chtěli hrát útočný hokej a asi jak říkáte, že jsme chtěli prostě útočit, ale nic jsme neměnili.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže