Ústecké hokejisty po nepovedeném venkovním tripu čeká domácí duel s Kadaní. Slovan v posledních deseti zápasech prohrál, ze třiceti možných bodů vybojoval jeden za prohru v prodloužení se Vsetínem. Žlutomodří proti pondělnímu soupeři ale umí, posledních čtyři vzájemné zápasy vyhrál. Navíc vždy rozdílem tří a více branek. Zápas 28. kola startuje v pondělí 25. listopadu v 18 hodin.

SK Trhači Kadaň

Z odehraných 25 zápasů vyhrála Kadaň pouze tři. Porazila Jihlavu 2:1, Porubu 3:2 a Sokolov 4:3. Všechny tyto výhry zaznamenal tým, který od poloviny listopadu trénuje Petr Rosol, v domácím prostředí. Na ledě soupeře v letošním ročníku Kadaň nevyhrála a získala jediný bod. V Benátkách prohrála 2:3 v prodloužení. Nejproduktivnějším hráčem je s osmnácti body Roman Chlouba. Ten je zároveň nejlepším střelcem, trefil se celkem osmkrát. Jakub Trefný vede klubovou statistiku asistencí, nasbíral jich hned dvanáct.

Vzájemné zápasy

V novodobé historii se Slovan s Kadaní střetl v 69 utkáních. Bilance je pro Ústí jednoznačně kladná. 48 výher, 3 výhry v prodloužení, 16 porážek a 2 porážky v prodloužení. Celkové skóre je 266:142, nejčasněji Ústí vyhrálo 4:0, celkem šestkrát. Naopak Kadaň se čtyřikrát radovala z výhry 3:2. V letošní sezóně se tyto týmy potkaly už jednou, hrálo se v Kadani a Slovan vyhrál 5:2 (Maršoun 2, Kružík, Ondřej Bláha, Vildumetz).

Poslední zápasy

Kadaň v posledním zápase hrála na ledě Prostějova. Zde držela po prvním třetině bezbrankový stav, ale od druhé třetině patřil led domácím. Kadaň sice snížila na 1:2, ale pak už dominoval Prostějov, který získal tři body za výhru 6:3. Za Trhače se trefili Michnáč, Müller a Čech.

Ústí nad Labem hrálo zatím svůj poslední zápas na ledě nováčka soutěže Baníku Sokolov. Sokolov byl v zápase jasně lepší, Slovan prohospodařil dvojnásobnou přesilovku. Ústí prohrálo 2:8, a tak ve třetím zápase v sezóně inkasovalo osm a více branek.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže