Ú s t í n/L. - Ve středu 30.10.2019 zajíždí Slovan na Hanou, kde jej čekají přerovští Zubři. Z MEO arény si z dosavadních devíti utkání odvezla body pouze jihlavská Dukla. Zaskočí Slovan svého soupeře a přiveze si na sever Čech jako druhý tým nějaký bod? Utkání začíná ve středu v 18:00.

HC ZUBR Přerov

Černý kůň letošní Chance ligy z Přerova zatím naplňuje toto spojení z před sezónních prognóz. Hanákům patří po 18 kolech 2. místo hned za vedoucím, suverénním Motorem. Na Jihočechy ztrácí Zubři celkem devět bodů. Jako pevnost by se skoro dala označit přerovská MEO aréna. V devíti odehraných zápasech získali domácí z 27 možných bodů celkem 24 bodů. Obdivuhodná bilance, kterou jako jediná pokazila jihlavská Dukla, která si jako jediná odvezla z Přerova body. Ostatní týmy, zde vyšly naprázdno. Velkou sílu nabízí zubří smečka také v přesilových hrách. Tu mají nejlepší v celé Chance ligy. Celkem devatenáct branek a 23,75% využití přesilovek jsou ta nejlepší čísla v celé soutěži. Pokud se Hanáci dostanou do oslabení, nedělá jim to velký problém. I v této herní variantě vládnou soutěži. V 65 oslabeních inkasovali pouhých šest branek, což je úspěšnost 90,77%.

HC ZUBR Přerov

  • Odehrané zápasy: 18
  • Umístění: 2.
  • Počet získaných bodů: 38
  • Nejlepší střelec: R. Pšurný
  • Nejproduktivnější hráč: R. Pšurný
  • Nejlepší nahrávač: J. Navrátil

Za tyto skvělé statistiky můžou být vděční trenéři brankářům. Přerov inkasoval nejméně branek ze všech týmu Chance ligy. Duo Lukáš Klimeš a Michael Petrásek vytvořilo opravdu silnou brankářskou dvojici. Lukáš Klimeš vládne procentuálním statistikám zásahů s více než 95% úspěšností. Michael Petrásek odchytal o dvě utkání více než Klimeš, celkem devět a jeho procenta zásahů jsou také výtečná, 92,8%. Aktuálně je však Michael Petrásek na listině zraněných hráčů a Přerov angažoval, ústeckým fanouškům dobře známého, Štěpána Lukeše. Na druhé straně hrací plochy vládne bývalý ústecký útočník Roman Pšurný. Jeho dvanáct branek jej vyneslo průběžně do čela střelecké tabulky Chance ligy. Jeho dvorním nahrávačem je Jakub Navrátil, který si zapsal již čtrnáct asistencí, k tomu přidal ještě dvě branky.

Sestava Přerova v posledním utkání

Lukeš – Krisl, Černý, Kubeš, Zbořil, Čáp, Weinhold, Šnajnar – Doležal, Pšurný, Navrátil – Moučka, Hejcman, M. Kratochvil – Goiš, Sýkora, Š. Kratochvil – Dvořák, Süss, Číp.

Poslední utkání Přerova

SK Trhači Kadaň - HC ZUBR Přerov 1:2 (0:2, 1:0, 0:0).

Branky a nahrávky: 29. Wágner (Zabloudil, Neužil) – 17. Sýkora (Hejcman, Zbořil), 18. Krisl (Süss, Číp).

Poslední vzájemný zápas

První vzájemné utkání v letošní sezoně se nám na domácím ledě nepovedlo. Nepovedená druhá perioda nás stála celé utkání a odevzdali jsme všechny body Zubrům. V utkání si zapsal hattrick Roman Pšurný.

HC Slovan Ústí nad Labem – HC ZUBR Přerov 1:7 (1:0, 0:6, 0:1).

Branky a nahrávky 20. Severa (Vildumetz, Müller) – 21. Pšurný (Navrátil), 22. Sýkora (Kubeš, Hejcman), 24. Hejcman (Sýkora, Zbořil), 24. Pšurný (Dufek, Černý), 36. Dufek (Navrátil, Pšurný), 36. Číp (Krisl, Černý), 52. Pšurný (Dufek, Navrátil).

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže