Ú s t í n/L. - V sobotu čeká Slovan souboj s nováčkem Chance ligy. Dopadne lépe, než vzájemné utkání z letní přípravy? Utkání desátého kola s HC Baník Sokolov začíná na zimním stadionu v 16 hodin.

Sobotní odpoledne bude ve znamení utkání dvou týmů se stejným počtem bodů. Sokolovský Baník nás po minulém kole v tabulce o skóre předstihl. Ve středu se utkal s poslední Kadaní, na domácím ledě si s chutí zastřílel a zvítězil 8:3.

HC Baník Sokolov

Po loňském postupu z druhé ligy zažil Sokolov velikou euforii. Ve městě se odehrávaly bujaré oslavy a sokolovský tým se dostal do povědomí většiny hokejových fanoušků. Vedení Sokolova vsadilo i letos na týmovost. Baník vstupil do sezóny s téměř totožným kádrem, s jakým loni válcoval soupeře v nižší soutěži. Soupiska se dočkala pouze drobných změn. Největší letní posilou je Jaromír Kverka, který si letos připsal již osm kanadských bodů. Dalším hráčem ke sledování je určitě Petr Přindiš, který v sezoně 2016/17 válčil v ústeckých barvách a získal si zde řadu fanoušků.

Obrovským tahounem Baníku jsou určitě fanoušci. Příznivci Sokolova podporují svůj tým vždy po celý zápas, i když se hráčům zrovna nedaří. Na ústecký tým tedy čeká utkání proti bojovnému soupeři s obrovským elánem, který v letní přípravě vyhrál devět z deseti zápasů.

Posledních pět utkání Sokolova

21.9.2019 – Havířov - Sokolov 4:2
23.9.2019 – Litoměřice - Sokolov 5:3
25.9.2019 – Sokolov - Prostějov 3:9
28.9.2019 – Třebíč - Sokolov 4:2
2.10.2019 – Sokolov - Kadaň 8:3

Poslední vzájemný zápas

Se Sokolovem jsme odehráli utkání 8. srpna v rámci přípravy na letošní sezónu. Slovan nedokázal, i přes dobrý začátek, vstřelit soupeři branku a Baníku podlehl 0:4.

HC Slovan Ústí nad Labem - HC Baník Sokolov 0:4 (0:2, 0:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 8. Osmík (Přindiš), 20. Bečvář, 21. Kovařík (Rohan), 35. Vrána (Stříbrný) Rozhodčí: Novák, Místecký – Biedermann, Janíček Vyloučení: 3:8 Využití: 0:1 V oslabení: 0:0

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže