Ú s t í n/L. - První utkání za Slovan odehrál na venkovním ledě proti Vsetínu. V druhém odehraném utkání vychytal výhru proti Frýdku-Místku. Jak se Adamu Brízgalovi zatím líbí v Ústí a jak hodnotí první letošní vítězství za tři body?

Jak byste krátce zhodnotil svoje první utkání za Slovan proti Vsetínu?
Myslím si, že to nebylo vůbec špatně odehrané utkání. Kluci hráli moc dobře a ten výsledek nebyl vůbec špatný. Co si pamatuji z minulého roku, tak Vsetín byl vždy jeden z těch nejlepších celků v lize.

Jak hodnotíte dnešní utkání proti Frýdku-Místku?
Všichni jsme z výhry nadšení. Kluci ji už určitě potřebovali. Já jsem za ni moc rád a doufám, že se to takhle potáhne dál.

V čem vidíte zlepšení oproti zápasu se Vsetínem?
To je pro mě těžké zhodnotit. Ale myslím si, že co se týče obrany, tak herní situace byly řešeny dobře v obou zápasech. Ani v jednom utkání jsem neviděl žádné zásadní chyby.

Jak se vám zatím v Ústí líbí?
Jsem tady nadšený. Kluci i fanoušci mě skvěle přijali. Máte tady krásný stadion. Takže jsem spokojený.

Dnes jste vychytal 28 zákroků, jak jste se dnes na ledě cítil, jste se svým výkonem spokojen?
Dnes to bylo o poznání lehčí oproti utkání se Vsetínem, kde bylo střel více. Nechtěl bych nijak podceňovat soupeře, ale dnes to pro mne bylo méně náročné utkání.

Jak hodnotíte spolupráci Ondřeje Pavelce s ústeckými brankáři?
Určitě má spoustu zkušeností, které nám může předat. Jsem rád, že je to někdo, kdo ještě do nedávna chytal a má k tomu velice blízko.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže