Ú s t í n/L. - Třetí přípravný domácí zápas v řadě čeká hokejisty Slovanu. Tentokrát je prověří nedaleký Stadion z Litoměřic. Kališníkům má Slovan z letošní přípravy co vracet, jelikož předchozí zápas v Kalich areně nedopadl pro Slovan dle představ. Utkání začíná v úterý 20.8.2019 od 17.00. Přijďte Slovan podpořit v regionálním derby.

HC Stadion Litoměřice

V úterý od 17.00 přivítáme na svém ledě v rámci přípravy nedalekého soupeře z Litoměřic. S Kališníky se bude jednat o druhý vzájemný souboj v letošním přípravném období. Svěřenci trenéra Daniela Tvrzníka zatím dokázali porazit pouze právě náš tým. V ostatních třech přípravných zápasech vyšli naprázdno. Zatím poslední přípravné utkání odehrál Stadion na ledě v Ostrově nad Ohří, kam si jej pozval Sokolov. Nováček Chance ligy, který dokázal porazit v přípravě Slovan, si poradil i se Stadionem, a to v poměru 4:2.

Stadion i letos bude spoléhat na mix mladých hráčů, doplněných o zkušené hráče, jakými jsou například, všem ústeckým fanouškům známí, Peter Jánský nebo Aleš Pavlas. O kvalitě mladých hráčů v barvách Stadionu hovoří i fakt, že na poslední kemp české 20 v Berouně, před přípravným turnajem v Permu bylo pozváno šest hráčů Litoměřic. Konkrétně se jednalo o Otakara Šika, Vojtěcha Střondalu, Tomáše Dajčara, Františka Klejnu, Jana Mlčáka a Dominika Sklenáře. Litoměřicím se navíc podařilo udržet i jejich nejproduktivnějšího hráče z loňské sezony, Fina Markuse Korkiakoskiho. Co se týče brankoviště, to by i v letošní sezoně měl hájit výhradně Tomáš Král.

Aktuální soupiska HC Stadion Litoměřice

Brankáři: Adam Beran, Tomáš Král.

Obránci: Tomáš Dajčar, Jiří Jebavý, František Klejna, Miroslav Kukla, Patrik Marcel, Jan Mlčák, Aleš Pavlas, Radek Procházka, Jan Strejček.

Útočníci: Dominik Arnošt, Ondřej Damašek, Jan Grim, Kamil Hajšman, Peter Jánský, Martin Kadlec, Kristian Kangas, Markus Korkiakoski, Vojtěch Kropáček, Dominik Sklenář, Vojtěch Střondala, Přemysl Svoboda, Otakar Šik, Martin Štohanzl, David Vitouch, Daniel Voženílek.

Plán přípravy Stadionu

1.8.2019 – Litoměřice – Litvínov 2:4.
6.8.2019 – Litoměřice – Ústí nad Labem 8:2.
13.8.2019 – Chomutov – Litoměřice 3:2.
15.8.2019 – Sokolov – Litoměřice 4:2.
20.8.2019 – Ústí nad Labem – Litoměřice.
22.8.2019 – Litoměřice – Chomutov
27.8.2019 – Benátky n.J. – Litoměřice
29.8.2019 – Litoměřice – Lausitzer
5.9.2019 – Litoměřice – Sokolov

Vzájemný zápas z přípravy

Slovan odehrál s Litoměřicemi v přípravě již jedno utkání, které Slovanu vůbec nevyšlo a podlehl v prvním derby Stadionu vysoko 2:8.

HC Stadion Litoměřice - HC Slovan Ústí nad Labem 8:2 (5:1, 2:1, 1:0).

Branky a nahrávky: 2. Jánský (Strejček, Voženílek), 6. Vitouch (R.Procházka), 8. Šik (Štohanzl, Klejna), 9. Korkiakoski (Kropáček, Sklenář), 15. Korkiakoski (Kukla, Marcel), 28. Sklenář (R.Procházka), 40. Marcel (Kadlec), 58. Marcel (Kukla) – 11. Veber (M.Bláha), 27. Maršoun (Severa) – 11. Veber (M. Bláha), 27. Maršoun (Severa). Rozhodčí: Folk, Luczków – Kurtin, Beneš. Vyloučení: 4:3. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže