Ú s t í n/L. - Útočník se šestkou na zádech Jakub Tot dokázal v druhém přípravném utkání vstřelit hattrick a výraznou měrou přispěl k devastující výhře nad Letňany. Tento juniorský útočník nastupuje v útočné formaci s Tomášem Čermákem a Adamem Janouškem a jejich souhra dělá soupěřům značné potíže, což ukázali i v posledním odehraném utkání, kdy oba jmenovaní spoluhráči zapsali několik kanadských bodů.

Jak jste spokojený s týmovou hrou v utkání?
Myslím si, že můžeme být spokojeni, byl to teprve druhý přípravný zápas. Lajny si pomalu začínají sedat, ale pořád máme co zlepšovat.

V zápase jste vstřelil hattrick, bylo utkání opravdu tak jednoduché, jak je vidět na výsledku?
Žádný zápas není jednoduchý, ale nám to sedlo, hráli jsme jako tým, a uvidíme, jak nás prověří silnější soupeři.

Jaká panuje nálada v kabině po dvou jasně vyhraných utkáních?
Po každé výhře je vždycky dobrá nálada. Hlavně nesmíme podcenit žádného soupeře, protože každý může překvapit, a do každého zápasu musíme jít naplno.

Myslíte si, že se budete v Extralize juniorů pohybovat na předních příčkách soutěže?
Uvědomujeme si, že to bude o hodně těžší než loni, ale na konci chceme zvednout pohár nad hlavu, a každý z nás pro to určitě udělá maximum.

Chtěl byste si letos zkusit zahrát utkání v Chance lize?
Tak kdo by nechtěl tu samolepu ,,Chance” na helmu (smích).

Čeho byste chtěl v hokeji dosáhnout?
Vždycky jsem chtěl hrát za náš A-team, ale teď bych chtěl s týmem vyhrát titul extraligy a někam se posunout.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže