Ú s t í n/L. - Dalším hráčem, který bude hájit barvy Slovanu je Ondřej Procházka. Jednadvacetiletý útočník odehrál juniorské soutěže ve Spartě. V loňském roce se také představil v Havlíčkově Brodě a Havířově, odkud se přesunul pro následující ročník do Ústí nad Labem.

Jak se zrodil váš přestup do Ústí?
V Havířově mi nabízeli dvouletou smlouvu na kterou jsem nepřistoupil. Poté se mi ozvalo Ústí, že má o mně zájem a dohodli jsme se na podmínkách.

Na jak dlouho tedy máte smlouvu ve Slovanu?
V Ústí jsem podepsal jednoroční smlouvu a budu se především soustředit na výkony v Ústí, abychom to jako mužstvo dotáhli, co nejdál.

Jak dlouho se už s Ústím připravujete, a jak zatím vnímáte letní přípravu?
Ve Slovanu se připravuji od poloviny května. Na nějaké věci nejsem moc zvyklý, tak jsou pro mě celkem náročné, ale tak to má být. Jinak přípravu hodnotím pozitivně. Jak kluci, tak i realizační tým jsou super.

Celý juniorský věk jste trávil ve Spartě, chtěl byste se do ní v budoucnu zase vrátit?
Spartu mám určitě v srdci a vrátit bych se tam určitě chtěl, nicméně jako plnohodnotný hráč.

Zahrál jste si také v reprezentaci. Jaké jsou tedy vaše hokejové cíle?
Jako každý hráč mám nejvyšší cíle, čímž jsou extraliga, reprezentace a samozřejmě mým snem je KHL a NHL. Pokud se mi z mých cílů některý podaří, budu nadmíru spokojený.

Znáte některé ústecké hráče, nebo jste přišel do úplně neznámého prostředí?
Ano, pár kluků znám. Je to víceméně hlavně tím, že v mládeži nastupujete proti sobě často a tak se poznáte. V minulých letech jsem hrál za Litoměřice a Kadaň. Jsou tu kluci, kteří tam v tu dobu hráli se mnou.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže