Ú s t í n/L. - Nejstarší hráči mládežnické kategorie mají za sebou základní skupinu, a také nadstavbu v regionální lize juniorů, kde se v obou případech umístili na první místě. Teď stojí před branami kvalifikace o extraligu. Jak si svěřenci trenérů Jiřího Merty, Miloše Abta a Vlastimila Davídka povedou? K prvnímu barážovému utkání nastoupí na domácím ledě 20. 3. 2019 od 19:30 proti HCM Warriors Brno, přijďte je podpořit.

Základní skupina

Ústečtí junioři byli zařazeni do skupiny C, kde proti nim nastoupilo celkem pět celků, a to - HC Stadion Litoměřice, HC Děčín, HC Junior Mělník, HC Draci Bílina, HC Slovan Louny. Hrálo se systémem každý s každým (doma, venku) a do nadstavbové skupiny postupovaly dva nejlepší celky.

V základní skupině si vedli žlutomodří náramně, když dokázali zvítězit ve všech utkáních bez ztráty kytičky. S třiceti body a skórem 129:19 jednoznačně ovládli skupinu a zaslouženě postoupili do nadstavby.

Nadstavba

V nadstavbě se nejstarší hráči mládeže střetli s – HK Kralupy nad Vltavou, HC Hvězda Praha, HC Kobra Praha, SK Kadaň, HC Energie Karlovy Vary, HC Stadion Litoměřice, HC Klatovy. Hrálo se systémem dvakrát každý s každým (doma, venku) a do baráže postoupil pouze první celek nadstavbové skupiny.

Tabulka další části cesty o extraligu už byla vyrovnanější, ale žlutomodrý celek se ničeho nezalekl, a i přes šest zaváhání, a dvěma výhrami po základní hrací době, si s přehledem zajistil první místo a může se těšit na zápasy o extraligovou účast v následujícím ročníku.

Všechny výsledky naleznete - ZDE

Kvalifikace o extraligu

V kvalifikaci se utkají čtyři celky, které budou hrát systémem dvakrát každý s každým (doma, venku) a nejlepší dva týmy získají extraligovou příslušnost pro následující sezónu.

Naši junioři se utkají s HCM Warriors Brno, IHC Písek a HC Litomyšl.

Rozpis utkání kvalifikace

1. kolo - 20.3.2019 - HC Slovan Ústí nad Labem vs. HCM Warriors Brno (19:30)
2. kolo - 22.3.2019 - HC Slovan Ústí nad Labem vs. IHC Písek (18:30)
3. kolo - 24.3.2019 - HC Litomyšl vs. HC Slovan Ústí nad Labem (??:??)
4. kolo - 27.3.2019 - HCM Warriors Brno vs. HC Slovan Ústí nad Labem (??:??)
5. kolo - 29.3.2019 - IHC Písek vs. HC Slovan Ústí nad Labem (??:??)
6. kolo - 31.3.2019 - HC Slovan Ústí nad Labem vs. HC Litomyšl (??:??)
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže