Ú s t í n/L. - V rámci 31. kola Chance ligy čeká na ústecký Slovan další zápas. Tentokrát v domácím prostřední nastoupí proti Třebíči. Posledních pět vzájemných zápasů znamenalo pro Slovan bodový zisk. Získá důležité body do tabulky i nyní? Úvodní buly bude vhozeno 5. prosince v 18 hodin.

Tváří v tvář: Slovan vs Třebíč

SK Horácká Slavia Třebíč

Hokejisté Třebíče neprožívají zrovna povedené období. Poslední čtyři zápasy prohráli. Nestačili na Prostějov 3:4 (Vodný, Vágner, Süs), 3:4 na Kadaň (Havlát, Raško, Kusko), na Kladno 1:2 (Nedvídek) a na Havířov 1:2 (Kusko). V posledním dvou zápasech se Třebíč dokázala prosadit jen jednou. Třebíči jdou velmi dobře přesilové hry. Horácká Slavia vstřelila letos 26 gólů v početní výhodě, čímž patří v rámci ligy na dělenou čtvrtou pozici (s Jihlavou). Procentuální využití je 21.14 %, což je nejvyšší číslo v lize. Slovan v oslabení letos inkasoval 28 branek, tedy druhý nejvyšší počet v lize. Ústečtí hokejisté si budou muset dát velký pozor na fauly, neboť je Třebíč dokáže velmi dobře potrestat. Třebíč má díky spolupráci s Kometou Brno dostatek hráč. V letošní sezóně vykonává v klubu funkci sportovního manažera Radek Novák. Ten vedle hráčů z Komety dostal do Třebíče další šikovné hráče – Adama Rašku, Vlastimila Bilčíka, Lukáše Nedvídka či Šimona Szathmaryho.

Vzájemné zápasy

V novodobé historii odehrálo Ústí a Třebíčí 58 utkání a bilance je výrazně lepší pro Ústí. 33 výher, 8 výher v prodloužení či v nájezdech, 9 proher v prodloužení či v nájezdech a 8 proher v základní hrací době. V posledních pěti vzájemných zápasech Slovan bodoval. Poslední výhru za tři body proti tomuto soupeři slavil 20. ledna 2018, kdy vyhrál na domácím ledě 3:1 (Kružík, Gengel, Najman).

Poslední zápasy

Ústí – Havířov 1:4
(0:1, 1:2, 0:1)
Branky a nahrávky: 36. Davídek (Jícha) – 1. O. Procházka, 37. Maruna (O. Procházka), 38. Maruna (Bambula), 56. F. Seman (Kotala, Chroboček).
Sestava Ústí: Š. Lukeš – M. Jandus, Zukal, Weinhold, Jeřábek, M. Zdvořáček (C), Mert, Látal (A) – Severa, L. Volf, Chrpa – Jánský (A), Pšenička, Jícha – Tůma, Davídek, T. Jandus – Planý, Kropáček, Krliš.

Havířov – Třebíč 4:1
(0:1, 0:0, 4:0)
Branky a nahrávky: 42. Kotala (Gřeš, Pořízek), 46. R. Veselý (L. Bednář, Bořuta), 50. Gřeš (Kotala), 55. Rehuš (R. Veselý, Chroboček) – 14. Kusko (TS). Sestava Třebíče: Dostál – D. Mikyska, Szathmáry, L. Vágner, Nedbal, V. Čejka, Vl. Brož, Furch – Kusko, Nedvídek, Havlát – Malec, Tadeáš Král, Paták – Süss, Raška, M. Novák – Mlynář, Škvrně, Ferda.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže