Dnešní zápas na ledě Prostějova nepřinesl moc krásný hokej. I když statisticky měl více střel na bránu Slovan, nepodařilo se mu vstřelit ani jeden gól. Prostějov vstřelil dva góly a tím si zajistil vítězství. A tak Slovan neveze domů žádný bod. Další utkání sehraje Slovan před svými fanoušky 24. 11. 2018 od 16 hodin proti SK Trhači Kadaň.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže