Ačkoli se Slovanu momentálně příliš nedaří, útočník Jiří Severa nehází flintu do žita. Věří, že díky snaze a potřebné podpoře fanoušků Slovan dokáže začít opět vítězit a sbírat body, svěřil se redakci Jiří Severa, který včera oslavil své 23.narozeniny.

Jak je těžké po šňůře proher nastupovat do dalších utkání?
Určitě je to těžké a hodně složite, ale my se musíme snažit a získat zpět sebevědomí, které bude našim divákům přinášet radost a my se zpět dostaneme na vítěznou vlnu. Nejsme prvním týmem, který se v takovéto situaci nachází, ale každé dobré mužstvo by se z toho mělo vyhrabat. Věřím proto, že my máme dobré mužstvo a že se z toho dostaneme.

Určitě jste si nepředstavovali, že po první čtvrtině budete na poslední příčce
Určitě byla naše představa jiná, ale jak říkáte, je po první čtvrtině a my se budeme určitě snažit, aby naše postavení v tabulce bylo výrazně lepší.

Jaký vliv má na současnou hru Slovanu absence Jaroslava Roubíka?
Jarda je zkušený hráč, má velký přehled ve hře a v každém utkání vymyslí překvapivou přihrávku a nebo dá rozdílový gól a to hlavně v utkáních, které jsme prohráli pouze o branku. Jeho klid a zkušenost nám momentálně moc chybí a věřím, že se Jarda brzy uzdraví.

Jak vnímáte fanoušky a jejich podporu? Je to pro Vás důležité?
Samozřejmě, a třeba na Kladno přišlo 1 600 diváku, i když myslím, že jsme nepředváděli špatnou hru, tak jsme bohužel prohráli. Když doma dáme čtyři góly, měli bychom určitě bodovat. Samozřejmě podporu diváků vnímáme, protože hrajeme hlavně pro ně, aby i oni odcházeli domů s vítězným pocitem.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže