Ú s t í n/L. - Odehrál druhý zápas Slovanu a stále čeká na výhru. Jakub Chrpa po utkání s Přerovem prožíval rozporuplné pocity. V přesilovce sice snížil, ale jeho týmu k bodovému zisku nepomohl. „Musíme zjednodušit hru,“ říká.

Jak byste zhodnotil zápas proti Přerovu?
Tento zápas se nehodnotí vůbec dobře, neboť jsme v domácím prostředí prohráli. Myslím si, že musíme zjednodušit hru, tlačit se víc do branky a v předbrankovém prostoru musíme být také důraznější.

Několikrát během zápasu jel ústecký hráč sám na brankáře soupeře…
Je to tak, několikrát jsme se do těchto velkých šancí v zápase dostali. Měli bychom více střílet a nevymýšlet nějaké kličky.

Z deseti přesilovek využil Slovan jen jednu. To není optimální, že?
Početní výhody nám zatím nevychází podle představ. Nemyslím si, že by na nás byla nějaká deka, ale když se nedaří, tak nevychází ani základní věci. Jednu jsme sice proměnili ve třetí třetině, ale nedokázali jsme pak už vyrovnat.

Autorem té přesilovkové branky jste byl vy. Mohl byste situaci popsat?
Vstupoval jsem do hry a viděl jsem, že hráč Přerova přihrává na spoluhráče, který je zády ke hře. Chtěl jsem vybojovat puk, což se mi podařilo, dostal jsem se do zakončení a prostřelil jsem brankáře.

Další utkání hrajete v Českých Budějovicích, odkud se body snadno nevozí…
Myslím, že doma ještě v této sezóně neprohrály. Uděláme maximum pro bodový zisk.

Co byste vzkázal fanouškům?
Děkujeme jim za podporu a snažíme se jim dělat radost dobrou hrou. Věřím, že nás přijdou v dalším domácím zápase v co nejhojnějším počtu podpořit.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže