Ú s t í n/L. - Slovan vstřelil v úvodním zápase Chance ligy tři góly. Jiří Severa se podílel na dvou. První sám vstřelil, vyrovnávající branku připravil pro Jaroslava Roubíka. Objev loňské sezóny, Jiří Severa po utkání sdělil, že zisk jednoho budu považuje za neúspěch. Další možnost na výhru má Ústí hned v pondělí, kdy jede do Litoměřic.

Jak hodnotíte první ligové utkání?
Hodnocení není úplně snadné, protože jsme prohráli. Zápas jsme měli rozehraný dobře, vedli jsme 2:1. Pak jsme hráli dvakrát v oslabení a soupeř se dokázal dvakrát trefit, a tak se dostal do vedení. Ve třetí třetině se nám podařilo vyrovnat. Mohli jsem vyhrát, ale neproměnili jsme šance, které jsme měli.

Týmu znovu nevyšly nájezdy, věnujete se jim na tréninku?
Na tréninku nájezdy občas jezdíme a řekl bych, že je docela často proměníme. Proč nám nejdou v zápase, to netuším.

Jak vypadají vaše tréninky na začátku sezóny?
Jsou zaměřené na hodně věcí. Trenéři ví, co musíme zlepšovat. Věnujeme se také přesilovým hrám, které rozhodují čím dál více zápasů. V zápase proti Třebíči jsme sice jednu přesilovku proměnili, ale další šance jsme nevyužili.

Další zápas hrajete hned v pondělí v Litoměřicích…
V neděli večer máme trénink, a pak nás čeká druhé kolo. Z prvního zápasu máme bod, což je málo. V Litoměřicích budeme chtít vyhrát. Musíme se poučit z chyb a jít do zápasu naplno. Věřím, že nás přijedou podpořit fanoušci a my jim výkonem na ledě uděláme radost (úsměv).

Co byste vzkázal fanouškům?
Děkujeme jim za podporu, proti Třebíči jsme bohužel prohráli. Byli bychom rádi, kdyby nás v hojném počtu přijeli podpořit na derby proti Stadionu. V dalším domácím zápase proti Vsetínu budeme jejich podporu také potřebovat.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže