Ú s t í n/L. - Po sezóně absolvoval operaci ramene. Nyní se poctivě připravuje na nadcházející sezónu a nemůže se dočkat návratu na ledovou plochu. Milan Davídek bude pokračovat v ústeckém Slovanu.

Jak probíhala jednání o smlouvě?
O smlouvě jsem jednal se svým agentem a s panem Evanem. Jednání probíhala v pořádku a nebyl žádný problém ani na jedné straně.

Jak jste se připravoval na sezónu?
Příprava na sezónu pro mě začala o něco později, protože jsem na konci dubna podstoupil operaci ramene. Na začátku přípravy, což bylo v červnu, to nebylo nic jednoduchého, ale už je vše v pořádku.

Byl jste někde na dovolené?
Svou letní dovolenou jsem strávil jako každé léto v Chorvatsku, kde jsem byl dlouho. Jedním z hlavních důvodů byla letní příprava na sezónu.

Dáváte si nějaké cíle pro sezónu?
Týmovým cílem je dostat se do play-off a po celou sezónu hrát hokej, který bude bavit nás i fanoušky. Osobně chci odvádět co nejlepší výkony, být platným hráčem v boji o nejlepší osmičku.

Blíží se nástup na led, těšíte se?
Abych pravdu řekl, těším se moc (smích). Po letní suché přípravě se na led těší snad každý hokejista.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže